Ga naar inhoud


[Strong 8000] Strong 8000 patchen.


bolliee

Aanbevolen berichten


Paul, kijk eens bij de thread van eva, dan heb je alles. Doe wat zij heeft gedaan en het werkt geheid. Alles wat je nodig hebt is twee kabels voor je com en printerpoort en de rest kan je downloaden bij rebel. Eva beschrijft goed hoe het moet en verder is ut een makkie! 20 minuutjes werk... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

Groeten, Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zit een time out op het cafe intoetsen, je moet dat binnen een aantal sec doen. Luistert heel nauw dus probeer opnieuw. Daarna opnieuw NL firmware laden en dan opnieuw je patch + settingslijst.

 

Suc6

 

Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

By the wway, soms kan je zonder display ook inn de CHA mode komen door gewoon menu en > in te toetsen, dan zie je niets in de display, maat in de loader wacht hij dan op negotiation. (Komt franse of engelse tekst in tweede vak) Als dat zo is gewoon je originele fw laden en daarna je patch.

 

Suc6,

 

Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wederom weer geprobeerd,maar dat Ctrl+c gaat goed,maar met cafe geen verandering,zie in de loader in het onderste scherm code d acces? en daar onder fin code d acces..Ik denk niet dat het met het intoetsen van cafe heeft te maken,dat gaat redelijk snel..

Dreambox 800

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan het eindeloos herhalen, maar zoek op dode strong of cafe in dit forum en een wereld aan info gaat open met alle links van dien. In principe moet hij cafe accepteren als hij daarom vraagt. Enter je ook na het intoetsen?

 

Lees alle info zorgvuldig want zo dood klinkt je strong niet.

 

Kijk aan de hand van de printplaat en onderdelenlijst eens wat je hebt-: een 8000 (v20 firmware) of een 8100 (v22 firmwqare) Een 8100 is van binnen fysiek ook anders en dat kan je verifieren met de printplaat op Rebel´s site, aangezien je nu in menu niet kan zien welke versie fw je hebt.

 

Dit is van belang omdat beide decoders een sticker 8000H achterop hebben. Mogelijkerwijs heb je 8000 fw in een 8100 willen stoppen en dat gaat wat moeizaam. Resultaat :dode strong! Om herhaling te voorkomen is het van belang dat je zeker weet dat je de goede originele fw opnieuw laadt en daarna de goede patch.

 

Suc6, Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...