Ga naar inhoud


Hyundai 1000ir


Gast

Aanbevolen berichten

Mijn vraag is de volgende, nadat vele providers over zijn gestapt naar Seca II, heb ik op dit moment niet zoveel meer aan mijn (gepatchte) Hyundai 1000ir.Toch zou ik graag weer van de mogelijkheid gebruik willen maken om met een funcard weer meer zenders te ontvangen. Na enig leeswerk heb ik begrepen dat een jokercam of skycrypt kaart niet op mijn receiver werkt, klopt dit? en zo ja kan ik dan wel een magic module gebruiken voor de hyundai 1000ir, en zo ja welke moet ik dan kiezen ?(welke versie 1.2.,1.4.,1.5 en welke software penta 1.9,1.11 of een andere combinatie) Of zijn er andere mogelijkheden voor mijn receiver, of komen er in de nabije toekomst betere oplossingen?(een nieuwe module?) Hopelijk kan iemand mij meer duidelijkheid verschaffen, alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je kunt nog steeds het nederlandse pakket en canal + rood/blauw in irdeto kijken met een hyundai1000.

Alleen als je een originele kaart van canal plus hebt heb je een module nodig.

Groeten Marc <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie op dit moment niet echt 1 voordeel in een Magic cam in je Hyundai 1000!

Gewoon lekker de maart patch erin met een 6in1 fun kaart en je kan alles zien wat men ook met de magic cam kan zien.

 

Dus het is niet interessant om een magic cam te kopen, kan er niet meer mee zien dan wat je nu hebt (mits dus de maart patch en 6in1 files en alleen Astra hebt natuurlijk). Maar indien ik het fout heb spreekt iemand me vast wel tegen....

 

Groeten,

 

JD

 

PS Met meer zien dan je nu hebt bedoel ik gewoon canal rood en blauw en rest van nederlandse pakket en bedoel dus niet een of andere vage zender die wel met de magic module opengaat en niet met de hyundai maart patch!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor de hss1000 hoef je geen Magic module aan te schaffen, je kan zo goed als evenveel met de maart patch bekijken. de Jokercam draait niet altijd lekker in de hyundai.

 

Wil je orgineel Seca 2 kijken kun je gaan voor een Magic of Seca 1.05 module.

 

 

Greetz

 

Prdehoop

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus als ik het goed begrijp, is het met een magic module ook nog niet mogelijk om met bijvoorbeeld een funcard, zenders die over zijn gegaan op seca2 te bekijken? Dit kan alleen met een officiele seca2 kaart (in een seca2 geschikte module) en het hierbij officiele abbonnenement? Of kan je met een magic module en penta 1.9 patch en een of andere geprogrammeerde kaart wel naar meer zenders kijken anders dan die "open" gaan dan met bijv. een fun 6in1? In ieder geval bedankt voor de reakties en hopelijk nog wat antwoord op deze vragen, door de veranderingen de afgelopen maanden ben ik niet meer zo up to date.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...