Ga naar inhoud


pace newbie pace 500 niet verder dan E F


Gast rdigital

Aanbevolen berichten

Beste iedereen,

 

Heb net een pace 500 gekregen, ik sluit hem aan en hij komt niet verder als E F en de E blijft knipperen wat doe ik hieraan?? Mijn andere pace 500 doet het wel. Wat is de nieuwste firmware? En hoe prog ik de pace?

Link naar reactie
Delen op andere sites


ef betekend flash error.je kan naar de firma **$*@*%*&^*#** gaan in eind <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />hoven en voor ong 25 euro is hij weer klaar.vaak kan je als je van te voren even belt er op wachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

klik op 'message board', klik op 'zoeken'. forum = pace, woord(en) waarnaar je wilt zoeken = "EF fout", datum van het bericht : '1 jaar of nieuwer', klik op 'versturen' .

 

voila,

merDe

 

ps. met jou staat van dienst (324 berichten) moet je dat inmiddels wel weten, toch ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok EF foutmelding gevonden, maar nu ben ik dus aan proberen door te resetten en dan error melding met t.bat het apparaat toch weer in leven te krijgen. Maar dan krijg ik na 2 meteen E11, dus firmware bestaat al en word niet verder geladen. DUs nu ben ik dus eigenlijk op zoek naar andere firmware voor de G6 dan de dutch firmware, zodat de pace 1 keer volledig opnieuw geprogged word. Wie kan mij hiermee helpen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...