Ga naar inhoud


[Strong] MC2003FX kanalen laden


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ik heb een 9302 van een vriend die intussen een update heeft gekregen. Eerst de originele V20 erin gestopt en nadien MC4000 firmware erover. Na het inlezen van de kanalen wou ik de settingslijst MC4000 van M_Z laden en ik krijg geen foutmelding met de Editor 8000 maar toch is de kanalenlijst weer leeg wanneer ik de ontvanger weer aan zet. Komt steeds terug op het Italiaanse menu en geen kanalen meer in de lijst. Ik heb hier al een hoop berichten doorgenomen maar waarschijnlijk mis ik iets.... Iemand suggesties ? Met mijn 9304 lukte het perfect na het verplaatsen van 1 kanaal in de lijst.

 

Thnx.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Rebel,

 

Ik heb intussen de originele V20 er terug in gestopt omdat heel de zaak niet weer wou booten. Freedom1.03 van uw site gedownload maar die wil er niet in. Ik krijg op de meest uiteenlopende plaatsen steeds volgende melding:

!!!!! ERREUR commande (clef=fecedebf adr=cc000000)

flush(4001f) <- dit getal wijzigt bijna altijd. maar fecedebf is steeds hetzelfde. Pokkedingen die 9302... de 9304 gaat een heel stuk vlotter.

Voor zover heb ik kunnen opmaken uit de uitleg zitten de kanalen meer in de firmware van de Freedom 1.03. Welke basis firmware moet er in de 9302 om deze te kunnen laden ?

 

Sorry maar ik zit hier al een uur of 4 te prutsen.. het ding weigerde al 2 keer alle dienst maar ik kreeg 'm er terug door uiteindelijk. Ben ff het spoor kwijt.

Dank bij voorbaat om het licht in de duisternis te laten schijnen.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Bas,

 

Ik heb intussen de MC4000 terug erin gestopt en bij L*xs*t de juiste setting hiervoor gevonden. Die foutmeldingen zijn volgens mij te wijten aan de printerpoort instelling (timing?) Ik ga de poort op EPP instellen i.p.v. ECP.

Momenteel heb ik de kanalen er dus in gekregen... (pff eindelijk gerust gaan slapen). Morgen nog even verder experimenteren dus.

 

Thnx.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...