Ga naar inhoud


[Strong] Lu*sat pronkt met andermans veren !!!


M€®LïÑ

Aanbevolen berichten

Lu*sat pronkt al een tijdje met andermans veren, Ik heb de diverse files bekeken en er zijn geen verschillen.

Het is simpel zat om de oudere secafun 1.2 files te blijven updaten en dan roepen dat je die zelf hebt gemaakt.

Vooral nu de files van downloader 2.1 niet meer werken komt hem dat wel heel goed uit.

 

Vooral als je kritiek geeft op een forum tav de Lu*sat files is hij bijzonder geraakt, en wordt je voor onoordeelkundig uitgemaakt.

Ik gaf aan dat de eurospot NL op de hotbird (viaccess) geen beeld gaven terwijl de ouder files dit wel deden, was zijn reactie dat er helemaal geen Eurosport NL op de Hotbird was. (onoordeelkundig???)

Ook dat de str8100 v22 niet stabiel was met zijn files (geen verwijt overigens, want hij heeft die files niet gemaakt) was volgens hem niet mogelijk en ben ik de enigste met dat probleem (Onoordeelkundig ??)

 

Vooral als je wat post op zijn eigen forum dan krijg je een aardige reactie !! terwijl het allemaal met de beste bedoelingen was.

Na wat wisselende postings heeft hij alle postings verwijderd. Schijnbaar heeft hij Eurosport gevonden. :-)

 

Kijk mensen dat is nu Lu*sat. dus voordat men weer wat veren kwijt wil .. wel graag aan de juiste mensen ipv de copy mannen.

Denk eerst eens na voordat je een scherpe opmerking maakt !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Iedereen laat wel eens een steek(en) vallen zelfs L*XS*T.

Tuurlijk gebruik je kennis van anderen, het wiel hoeft immers niet 2x uitgevonden te worden.

En vaak is de benodigde info nog moeilijk te krijgen ook.

 

Ik ben nog maar een newbie (pas lid vanaf 15/04) en ben de afgelopen periode

toch best aktief geweest.

Maar een site, forum, fw, 60 uur werk in de week, 2 uur reistijd per dag is eigenlijk ondoenlijk.

 

**$*@*%*&^*#** draait veel langer mee en verzet toch bergen met werk.(free no charge)

En dat verdient nog steeds mijn complimenten.

 

Misschien had hij in jou geval er iets anders mee om moeten gaan, maar laten we het houden op en incident, en voor verbetering vatbaar in de toekomst.

 

Rebel

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Merlin,

 

Ik kan begrijpen dat je je wat gepikeerd voelt over deze voorvallen, maar toch vind ik een open forum als dit niet de plek om dit te beslechten.

 

Zonder onze fameuze site makers kunnen veel hobbyisten weinig thuis doen, want je moet ergens je files, fw en kennis weghalen.

 

Ik heb ooit eens fel gereageerd hier op het forum en dat doe ik nooit meer, want dat is niet de CONSTRUCTIEVE geest die een board als deze nodig heeft, ook al heb je gelijk of niet.

 

Iedereen weet dat sites zoals L*xs*t en Rebel en SIF, etc hun files bouwen op basis van de fw of files van anderen. Dat is de basis van werken met open coding en het principe van information sharing op boards zoals deze.

 

Ik heb respect voor je mening, maar bewaar hem voor een PM of schrijf een kritische kanttekenig, maar een frontale aanval als deze kan ik niet waarderen.

 

Gr. Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

beste Merlijn

ik begrijp ook niet goed je frustaties op **$*@*%*&^*#**, met freedom werd altijd de files van **$*@*%*&^*#** aangeprezen. Wanneer U betere files kunt geven dan heeft U misschien een rede om enig comentaar te geven.Eventjes op de side van **$*@*%*&^*#** gaan zien voor de rede dat er weinig veranderd.

Ben in verwachting(!) merlijn. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hem inderdaad in zijn eigen forum aangesproken,(over een geheel ander onderwerp) en op mijn behulpzame posting heeft hij op een hele lullige kinderachtige manier lopen afzeiken, ik heb daarop antwoord gegeven maar hij heeft daarop al mijn postings verwijderd behalve zijn eigen commentaar.

Later heeft hij alle postings verwijderd aangaande het onderwerp.

Kijk iedereen maakt gebruik van elkaars ideeen enz, ik vind ook beter goed gestolen dan slecht gemaakt, maar kom daar dan ook gewoon voor uit ipv een beetje de goeroe uit te hangen en andere mensen af te zeiken op zijn eigen forum waar niemand een antwoord kan plaasten want die verwijderd hij gewoon, of mensen voor lul te zetten op de duck forum.

Mensen die zo reageren in een forum kunnen van mijn op dezelfde wijze een frontale posting verwachten.

Dit heb ik nog niet eerder gedaan en zal ook niet zo snel gebeuren maar ik vind dat mensen die anderen zo lopen af te zeiken, dat daar gerust eens de waarheid over gezegd mag worden.

 

enne files opbouwen ? gewoon domweg copieren en dan je eigen naam ervoor zetten..dat hebben we in het verleden al eens meegemaakt, deze mensen vallen altijd door de mand.

zeg dan gewoon updated door .... dan ben je eerlijk.

En dan krijg je ook nog eens het verwijt dat ik eraan moet denken vanwaar de strong origineel, is gekomen naar een volwaardige ontvanger. ik heb in het verleden vele uren werk verzet voor anderen o.a samen met hulp van Imagica (kijk ik geef dat dus wel even aan) enz. uren werk aan settingslijsten met autom. omschakelingen (zat er toen nog niet in) PPV fixen enz. enz.

En dan krijg je zoiets naar je hoofd gesmeten jullie kunnen toch wel begrijpen waarom dan bij mijn de maat vol is.

Denk eerst eens na voordat je een scherpe opmerking maakt !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

beste lezers

ik ben nog niet zo lang bezig met schotelontvangers, wil vrt-nieuws zien in frankrijk, maar wat ik al gelezen-ondervonden- gezien heb is dat er veel personen op sat sides zijn met lange tenen - zo bv iemand die in hoofdletters typt wordt zeker afgeblaft- en schrik hebben dat iemand iets meer weet dan hunzelve. ik ken er niet veel van , kan wel mijn reciever patchen maar voor de rest ben ik blij dat ik hier en daar iets kan pikken (leren)of kan downladen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen please,laten wij als sathobbyisten niet elkaar in de haren vliegen en elkaar helpen...Wie files van wie gebruikt en/of deze origineel zijn doet er niet toe,als deze maar werken..vr groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Mensen please,laten wij als sathobbyisten niet elkaar in de haren vliegen en elkaar helpen...Wie files van wie gebruikt en/of deze origineel zijn doet er niet toe,als deze maar werken..

 

Helemaal mee eens. Laten we het leuk en vooral gezellig houden. Er is al genoeg haat en nijd <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

 

 

vr gr Robinhawk

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Wel makkelijk denken.. als ik maar mijn files heb dan maakt het mijn niets uit.. De hobby is niet het kijken zelf maar uit te vinden hoe je dat voor elkaar krijgt.

Ik vind dat nou typish iets voor iemand die alleen maar die files van het internet plukt en zich nergens druk om maakt.

 

Er zijn in het verleden al heel wat mensen gestopt om deze reden namelijk het stelen van andermans kennis, en zelf uitbrengen onder een andere naam, zowel files als Firmware's. Ik maak me daar wel druk om, ere wie ere toekomt

Als iedereen zo zou denken dan stoppen in de toekomst nog veel meer mensen met deze hobby en houden het lekker voor zichzelf.

 

Maar dat met die files is het mijn niet eens om te doen geweest, de reden waarom ik dit ook post is de manier waarop sommige mensen, en zeker de persoon in kwestie zich op een belachelijke manier gedraagt op een forum.

En daar wordt niets van gezegd, omdat we bang zijn dat we geen TeeVee kunnen kijken....

 

Denk eerst eens na voordat je een scherpe opmerking maakt !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voordat het hier verder uit de hand gaat lopen, lijkt het me zinnig om de discussie hierover verder te stoppen. M€®LïÑ heeft zijn zegje gedaan, en ik denk niet dat daar nog veel zinnigs aan toegevoegd kan/moet worden.

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...