Ga naar inhoud


Kan je Xtreme Firmware in DigiX laden?!?!


JD

Aanbevolen berichten

Beste Satters,

 

Ik heb een digix STR receiver gekocht en ben op het forum gaan zoeken middels de zoek functie! Ik heb alle topics gelezen, over ombouw van str naar pvr, laden van xtreme sw in de digix, pentacrypt of tetracrypt etc..

Op diverse sites (verkoop) kom ik tegen dat de digix 100% compatible is met de Xtreme! Ook mijn verkoper wist dat te melden, maar toch was het allemaal wat vaag toen ik doorvroeg naar het hoe en wat omtrent de Xtreme vs Digix.

 

Echter dat van die Xtreme Firmware in de Digix laden blijft voor mij maar vaag en ik krijg daar geen duidelijk inzicht in. Dus mijn vraag eigenlijk:

 

Is het al iemand gelukt om de laatste Xtreme software in de de Digix te laden en zo ja, wat moet je nog meer doen om dit redelijk/goed werkend te krijgen?

 

Ben benieuwd naar jullie antwoorden, maar niet reacties van satters die zeggen dat ze gehoord hebben dat dat mogelijk is. Die verhalen ben ik al genoeg tegen gekomen en dat maakt het allemaal erg onduidelijk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />!

 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties en begrijp me niet verkeerd, ik wil alleen dit een beetje duidelijk krijgen voor mezelf en ik denk wel dat meerdere deze brandende vraag hebben.

 

Groeten,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites


De DigiX die ik zelf verkoop is ook voorzien van de Xtreme firmware. De laatste versie is V1.55.13 STR. Wel kun je het beste gebruik maken van Tetracrypt 1.0 omdat die toch het stabielste is. Met Penta 1.09 wil het beeld nog wel eens blijven hangen. Succes ermee

 

-> VU+ Duo Twin Linux HDTV Receiver PVR + 320Gb Western Digital + Triax 88cm met 4 Inverto lnb's gericht op 13/19,2/23,5/28,2 <--> Image OpenPLI <-

Link naar reactie
Delen op andere sites

En ik raad het je af!!!

 

Een DigiX is een DigiX en een Xtreme is een Xtreme!

 

Bij mij werkte het namelijk NIET, sterker nog, er kwam schade van omdat de versies niet overeenkwamen qua aantal MB. Ook heb je kans dat hij nooit meer respons geeft als je Digix software weer terug wilt zetten.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat dacht ik namelijk al te zien vanwege de huidige FW die er al inzet!

Dit is namelijk versie V01-55-09 STR

 

Ook gewoon de Xtreme settingslijsten zijn in de DigiX te laden, heb ik gisteren nog gedaan. De edwin lijst van de bekende xtreme site gehaald en deze in mijn receiver gezet. Overigens moet je dat wel doen met Channel Editor II van de Xtreme site en niet met Channel Editor II van de nederlandse DigiX site. Dan klopt er helemaal niet meer van! Zit dus echt verschil in die twee versies, kun je gewoon zelf ondervinden door een settings lijst in te laden en te kijken hoe de TV kanalen in de lijst staan! Zou dit ook nog kunnen liggen aan de FW versie?!?!?!

 

Ga binnenkort ook nog de laaste Xtreme firmware erin zetten en dan zien we wel wat er gebeurd!

 

Goed in hou jullie op de hoogte!

 

JD

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor alle zekerheid niet de 12345 methode gebruiken als je niet 100000 procent zeker bent. Dan waarschuwt íe namelijk als de MB versie niet overeen komt. Bij 12345 methode (supervisor methode) krijg je geen waarschuwing meer als je er iets fouts in wilt stoppen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...