Ga naar inhoud


[Strong] Geen update


Gast

Aanbevolen berichten

Help, ik krijg maar geen update binnen..nog steeds 31-7 heb ik op de s2 kaart staan. Heb van MC4000 naar blob 1.1 geflashed-->geen resultaat, daarna orginele firmware daned3 erin---> geen update, en daarna mz zorigV20 erin en nog steeds geen update op mijn kaart <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Wel krijg ik nade eerste keer opstarten het groene balkje dat de kaart wordt gecontroleer maar de datum updaten ho maar.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> Ik heb alle zenders en vooral sbs6 aangezet om de update binnen te krijgen, maar helaas. Ben ik de enige?? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb het zelfde probleem.

heb nu even de org. software er in voor de update, maar die wil maar niet komen. (blijft op 31 Juli staan)

Wacht maar even een paar dagen af of ie wel in AUG naar de nieuwe datum overspringt of dat de boel zwart wordt., dan bel ik mijn satboer op.

Dus hou het nu even op de org. software en wacht af.

Overigens overwoog ik ook om de blob er weer even in te zetten, door jouw verhaal weet ik nu dat dat waarschijnlijk geen zin heeft.

 

gr. Frank

Link naar reactie
Delen op andere sites

Update's worden niet constant meer uitgezonden volgens C+

1 kaart was wel geupdated, een andere niet. mbv blob. FF gebeld en jawel hhor direct naar 31/8

volgens C+ gedurende 1 week de update

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de antwoorden, zou het zijn dat mijn kaartje vrijdag op zwart gaat of hou ik beeld tot een hopelijke update?

Ik vind het wel vreemd want met mijn vorige kaart kreeg ik veel vaker een update binnenn trouwens dat controleren van de kaart wat ik elke keer na een flach krijg is dat normaal? Soms schakeld de deco zelfs uit....... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zwart is nu (1-8) ned 1,2,3 RTL4 en RTL 5!!!!!!!!!

Nog steeds geen update gekregen, datum blijft 31-7.......

Orinele firmware erin maar niets GVD!!!

Moet nu echt die peperdure tel van c-dig raadplegen??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

en je hebt ook de goede "originele" versie erin, en niet de oudere versie?

Dat zou nog de enige oorzaak kunnen zijn wanneer je kaart niet stuk is, lijkt me.

 

bij rebel kun je de goede versie downloaden, die had ik er in het begin van de maand julie er eventjes ingezet en gelijk had ik een update voor augustus, dat werkt bij mij prima.

Nu heb ik de originele versie er weer ingezet om te kijken wanneer ik de september update krijg.

Suc6 met je strijd.

Dm8000-Newnigma \\ Big-Bisat \\ West: 5/0,8 Oost:4,8/9/13/19,2/23,5/28,2/42 \\ Ziggo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de da3ned orginele firmware erin en mijn kaart werkte perfect tot 31-7.

Ik snap niet waarom ik geen update meer krijg <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja, maar heb je de goede da3ned?

Want voor een tijdje geleden is er een nieuwe da3ned op de markt gekomen i.v.m. de kaartwissel.Weet je zeker dat je die versie erin hebt zitten?

 

de versie die je erin moet zetten is bij rebel te vinden en heet v20-oem6 patchrun5

wanneer je deze erin zet moet het zeker lukken.Wanneer je de strong8000 hebt tenminste.

Dm8000-Newnigma \\ Big-Bisat \\ West: 5/0,8 Oost:4,8/9/13/19,2/23,5/28,2/42 \\ Ziggo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik krijg mijn update al jaren op de 26ste. Kan het zijn dat ze (gezien de benodigde datastroom) een aantal dagen lang updates versturen en dat je alleen op 'jouw' dag een update kan krijgen op jouw kaartnummer?

Dan helpt het niet veel als je je kaart in het begin van de maand probeert te updaten. Jouw update is dan al geweest.

Ik kon wel altijd een maand overslaan. Dus je kunt het volgende maand gerust weer proberen. Intussen kijk je gewoon met de funkaart. Dan hoef je dus geen dure nummers te bellen.

 

Paul

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik heb de da3ned orginele firmware erin en mijn kaart werkte perfect tot 31-7.
Ik snap niet waarom ik geen update meer krijg


@cejean,

Als ik goed lees was jouw kaartje geldig tot en met 31-07.
Dat houdt in dat je op 01-08 of later geen update meer zult krijgen, ongeacht in welke ontvanger, embedded cam of CI-module jij jouw kaartje ook stopt.

Helaas, de enige oplossing is C+ te bellen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Ik weet het, leuk is anders ...


Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Hoi,

 

het kan ook nog zijn dat je kaart niet zijn "individuele" gegevens gekregen hebt.

Als je kaart nog "open" is (zoals hij uit de envlop van C+ kwam) en nog niet is voorzien van de ppua en MK01 e.d. die specifiek voor jij zijn, dan krijg je ook geen updates meer.

 

Ik heb met een blocker het updaten van mijn kaart geblokkeerd en krijg nu op mijn oude "open" kaart ook geen updates meer binnen.

 

Dit is volgens mij gewoon een gevalletje C+ bellen als je het mij vraagt.

Zorg er dan wel voor dat je kaart in de receiver zit en hij op SBS6 staat. Daar krijg je je nieuwe codes als het goed is.

 

Satq

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de orginele erin gezet da3ned, maar die van Rebel heb ik er ook al ingehad, maar krijg ik geen beeld omdat ik een monoblock heb en die firmware kanalen bevat die eerst moeten worden geswapped. Maar bij nader inzien ga ik proberen de kanalen uit die FW te halen dan swappen en weer terug erin zetten...... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Het is en bijft enslotte ook een hobby.....of niet??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Het zal toch niet zijn dat ik een nieuwe kaart moet kopen omdat er een update een keer niet is bijgezet? Hoe zit het dan als mensen de deco een maand uit hebben staan? Kunnen ze gelijk een stapel kaarten voor 60euro per stuk aanschaffen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

nus een hele stomme vraag:

Ik heb de MC4000 firmware in mijn ontvanger gehad die een blokker functie in de frimware heeft zitten. Ik heb het seca 2 kaarje in de ontvanger gehad en de blokfunctie geactiveerd. om te expirementeren (s2 zou eens moeten werken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />Nu haal ik het kaarje eruit en kijk verder met fun. Zou het kunnen zijn dat dit de reden is dat ik geen updates meer krijg??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...