Ga naar inhoud


Lindows kondigt dvd-speler aan (wat voor dreambox?


sinto

Aanbevolen berichten

 

 

 

Linux-distributeur Lindows heeft deze week dvd-software aangekondigd. Het programma is per direct verkrijgbaar. Met de software kunnen dvd's worden afgespeeld op pc's met het Lindows operating systeem. Onder Lindows 4.0 worden dvd's automatisch herkend en start Lindows DVD automatisch op. De software kan overweg met cd's, dvd's en video cd's en diverse (multi)mediabestanden zoals avi, mov, wmv en mp3. Voor het dvd-programma moet 39,95 dollar worden betaald.

 

 

is dit wat voor dreambox,omdat ze hier praten over linux software.

 

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />misschien een nieuwe era voor onze DB <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

 

 

sinto's rule.....fun for everyone...

Link naar reactie
Delen op andere sites


dat ze een dvd inbouwen kunnen hebben we alle gezien.

maar mij gaat het om de software, zou het mogelijk zijn met deze software de avi,vcd en andere bestanden te kunnen laten draaien op je db .

misschien een aanpassing op je db en wie weet draait het wel.

 

 

sinto's rule.....fun for everyone...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je de DVD's gewoon aan de DVD spelers moet overlaten. Kost nogal veel werk om een DVD speler in te bouwen.. En hoe zit 't met je audio? En de software? Moet de afstandbediening ook weer op aangepast worden? Nee... Een DVD speler heb je tegenwoordig al voor 90 euro! Waarom moeilijk doen als 't ook makkelijk kan....

 

Wat ik wel graag wil zien is DivX playback op je Dreambox via het netwerk... Dan hebben we pas een machtig ding!!

 

Oh ja... en de dreambox is en blijft toch een satelliet ontvanger... Je gaat er toch ook geen Office pakket op zetten?? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Je gaat er toch ook geen Office pakket op zetten?? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />


Lijkt me een uitdaging met alleen een afstandsbediening <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />

Dat zeg ik... lezen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik denk dat je de DVD's gewoon aan de DVD spelers moet overlaten. Kost nogal veel werk om een DVD speler in te bouwen.. En hoe zit 't met je audio? En de software? Moet de afstandbediening ook weer op aangepast worden?

 

Sja, zo komt er natuurlijk nooit een vooruitgang in de wereld. Het idee van de Dreambox was toch juist, om zoveel mogelijk in 1 kast te integreren? Anders kan je volgens jou redenatie net zo goed een veel goedkopere satellietontvanger kopen.

 

Technisch gezien kan de Dreambox DVD's afspelen. Waarom zou je daar dan geen gebruik van maken? Er moet alleen software voor geschreven worden. Bovendien, de afstandbediening hoeft helemaal niet aangepast te worden. De software kan precies zoals bij de Dreambox-opneemfunctie naar de afstandbediening "luisteren". (play, pauze, audio, etc).

 

Een dvddrive inbouwen hoeft niet, aangezien het ook mogelijk moet zijn om DVD's te sharen via het netwerk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het idee van de Dreambox was toch juist, om zoveel mogelijk in 1 kast te integreren?


Das ook weer waar <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het idee van de Dreambox was toch juist, om zoveel mogelijk in 1 kast te integreren?

 

Het idee achter de dreambox is volgens mij nooit geweest om er een DVD speler van te maken. Dan hadden ze er wel een sterkere voeding en inbouw ruimte voor een DVD loopwerk in gemaakt.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De meeste mensen hebben toch een dvd speler los.Het is wel mooi allemaal om dat in de dreambox te willen bouwen,maar naar mijn idee is de dreambox daar niet voor bedoelt.Ik denk dat er in de toekomst nog genoeg aan zit te komen,denk bijv ook aan wat je via usb en natuurlijk netwerk allemaal aan kan sturen.Maar om nou het front eruit te zagen en een dvd erin te zetten,zie ik niet zitten,de volgende stap is dan waarschijnlijk een inbouw magnetron,zodat je je kant en klaar maaltijd even op kan warmen tijdens het tv kijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vet!! Zo'n magnetron inbouwen! Heeft iemand al een Howto-guide hiervoor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Doe dan ook meteen een koelkastje voor m'n biertje of frisje <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...