Ga naar inhoud


spoeltjes Xtreme PVR


RobinHood

Aanbevolen berichten

Natuurlijk levert A*****X de spoeltjes van 10 uH niet los uit aan een TD 'er, ook al moeten die in een PVR die ze zelf geleverd hebben. Hij moet opgestuurd worden ! Goede service ???..., maar dat wisten we al.

Zelf die spoeltjes bestelt bij A**o (bestelnr 3300955), maar ze zijn een stuk kleiner als die nu standaard in een nieuwe Xtreme zitten. Ik bouw ze wel even in, maar vraag me af of ze het uithouden. Weet iemand nog een adres waar ze wel die bekende groene leveren ?? Ja, misschien Texim, maar ja, dan moet je eigenlijk een iets grotere bestelling hebben liggen, vcanwege de kosten. Ik heb verder niets van ze nodig.

Mag ook via PM. Maar als de moderator het niet erg vindt,mag het ook natuurlijk gewoon op het forum, dan weet iedereen meteen waar je ze haalt.

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ben, ik vind het zeer vervelend dat je ons nu weer in zo'n positie plaatst. Jij weet donders goed dat hier geen reclame gemaakt mag worden en nu doe je het toch!

Wat mij betreft krijg je één enkele waarschuwing voor het plaatsen van die namen en het vragen naar verdere adressen op het board.

De volgende keer wis ik zonder pardon je account.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry, ik had er totaal niet bij stil gestaan dat dit reclame was.

Die eerste firma nl, was al wel vaker bij naam genoemd, en zeker niet om er reclame voor te maken. Die andere 2 firma's zijn onderdelenleveranciers, waar particulieren niet bij kunnen kopen, en ze zijn eigenlijk alleen belangrijk voor mensen die onderdelen zoeken. Ik had ook al wel vaker van dit soort namen gelezen, bv de firma N***s, C****D, e.d.

Maar als je het gewoon strikt helder bekijkt, noem je dan natuurlijk firmanamen. Het is echt niet mijn bedoeling geweest om tegen de regels in te gaan; en ik hoop dat jullie boodschap even weer een poosje in mijn hoofd blijft hangen.Sorry, nogmaals!

 

Wat die spoeltjes betreft, ze zijn dus niet zwaar genoeg voor de Xtreme,hij start zelfs niet meer op. heb ze nu bij een andere importeur besteld en hoop dat ze spoedig komen.

Nee,....ik zeg niet bij wie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb zelf nog een voorraad diverse waarden waaronder vast nog wel die van 10 uH.

Kocht ze destijds per 10 stuks in, vandaar.

 

Het zijn groene axiale uitvoeringen ter grootte van een weerstand van 1/4 watt.

 

Dus voor de liefhebber ?

 

Gr, Ko

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...