Ga naar inhoud


News group


lodie

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ik ben op zoek naar een programma dat controleert of alle bestanden aanwezig zijn in de groep, ik wil iets downloaden en dat is over bijv. 200 bestanden verdeeld, dan moet dat programma controleren of ze allemaal aanwezig zijn en dan eventueel downloaden. Bestaat zoiets?

 

 

Alvast bedankt

 

 

Lodie

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik denk niet dat er zoiets is. De meeste programma kunnen wel zien of de posting zelf compleet is, maar kan niet zien of alles er is. Dit kun je pas checken als je de files (die meestal met RAR zijn gecomprimeerd) uitpakt. Vaak worden er daarom PAR files meegestuurd. Via speciale software kun je dan de missende/corrupte rar('s) repareren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
ik denk niet dat er zoiets is


jawel hoor, Free Agent checkt eerst of alle bestanden er zijn en vervolgens download ie ze <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

groet,
merDe


voor zover mij bekend is checkt ie niks maar kun je het zelf zien aan de hand van de tekentjes die voor een artikel staan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je ziet vaak een FTD nummer bij een download staan (niet altijd) en als je nu bij K*z** even gaat snuffelen en dan de versie FTDv36 ophaalt (+\- 2mb groot)dan kun je doormiddel van dat FTD nr kijken uit hoeveel rar en/of par bestanden de betrefende download is en de eventueele foute rar files opnieuw aanvragen.

En als je Hier gaat kijken daar staat de uitleg en werking enz. enz. van FTD.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...