Ga naar inhoud


Weggooi mailadres !


Gast BIG JOHN

Aanbevolen berichten

Regelmatig ben je ergens verplicht je mailadres in te voeren, bijvoorbeeld om jezelf een wachtwoord te laten toemailen of om een bericht te posten in een nieuwsgroep of forum. Je weet dan eigenlijk van te voren dat dit zal gaan leiden tot weer meer reclame in je mailbox, maar je hebt geen keuze als je de dienst wilt gebruiken.

Een weggooi-mailadres van Jetable is dan een goed alternatief. Op de website van deze dienst voer je je echte mailadres in (Jetable belooft plechtig deze niet te verkopen). Vervolgens krijg je een Jetable-mailadres wat je kan gebruiken als je ergens een mailadres moet opgeven. Alle mail aan dit mailadres wordt netjes doorgestuurd naar je eigen e-mail adres.

 

Je geeft zelf aan hoelang het e-mailadres geldig moet blijven. Het minimum daarbij is 1 dag, het maximum 8 dagen. Gedurende deze periode wordt alle mail doorgestuurd, daarna wordt het mailadres opgeheven.

 

Het aanvragen van een adres gaat razendsnel. Je hoeft alleen je echte adres op te geven en te selecteren hoelang deze mee moet gaan. Verder wordt er niet om gegevens gevraagd, je hoeft geen wachtwoord te verzinnen en je heeft niet zelf een tijdelijk mailadres te kiezen of te verzinnen.

 

www.jetable.org

 

bron:De Digitale Revolutie

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Deze jetable is juist zo interessant om zoveel mogelijk je andere e-mailadressen verborgen te houden(i.v.m. spam) als je éénmalig een e-mail adres nodig zou hebben vind ik deze een goede oplossing <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> en anders gebruik je gewoon je andere accounts.

Link naar reactie
Delen op andere sites

naitsirhc

 

Tja maar dan komt het wachtwoordt wat je nodig hebt nooit aan zonde toch, moet ik um op het wijkcentrum legge is ook weer zowat. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...