Ga naar inhoud


Viezerik krijgt zijn loon !


Gast ozzo

Aanbevolen berichten

Kwam gisteren een bericht tegen in de plaatselijke uitgifte van het AD ; de Rijn en Gouwe.

Het betreft hier een vrij grote krabbel van een journalist die eergisteren ook in de rechtzaal aanwezig was. Het betrof de rechtzitting van de Staat der Nederlanden tegen Joop B. uit Waddinxveen, de vader van het vriendinnetje van mijn dochter van (toen nog) 15 jaar.

De viezerik was bezopen en heeft meerdere malen mijn dochter betast en in haar broekje gezeten terwijl het meisje dat niet wilde.

Ik kreeg het verhaal pas na een paar dagen te horen (speelde zich af in April!) omdat ze bang was dat ik die man iets aan zou doen.

Ik ben op zich geen kwaaie peer maar heb een jaar of 7 geleden een shoarma tent verbouwt en de eigenaar een schedelbasis fractuur geslagen omdat ze een vriend van mij bedreigt hadden. Mijn uitspraak van toen, tegen vrienden ; [color:"red"] Ik hoop dat er nooit een debiel met zijn handjes aan een van mijn kinderen zit, want die gaat er op zeker aan.... [/color]

 

Nu blijkt het dat er toch van die domme eikels rondlopen......

 

Voor de zitting werd ik al met hem geconfronteerd in een wachtruimte van het Paleis van Justitie in Den Haag. Ik dacht altijd dat dergelijke verdachten via een zij-ingang in de rechtzaal gelaten werden, maar nee hoor... hij liep gewoon binnen een meter van me vandaan.

Ook na de zitting, toen de lijer veroordeeld was, liep ie voor mij naar buiten de rechtzaal uit. (Er werd tijdens de zitting WEL een parketwachter met 2 strepen opgeroepen nadat de Officier van Justitie mij al een paar keer ongeduldig op mijn stoel had zien schuiven.

 

Hij heeft van de Rechter 160 uur dienstverlening gekregen evenals een maand voorwaardelijk. Leuk, maar in mijn ogen niet helemaal voldoende.....

Ik ga hem dan ook netjes (!) het leven zuurmaken. Heb me 4 maanden in moeten houden, omdat ik hem gedurende die tijd nog het voordeel van de twijfel gaf. Misschien wel uit zelf-behoud omdat ik weet wat er gebeurt als ik weer eens een waas voor mijn ogen krijg. Je wilt tenslotte geen "onschuldige" slopen.

 

Nu staat het licht op groen. Ik hoorde ook van de rechter WAT er gebeurt was, ook dat heeft mijn dochter tegen mij NIET durven vertellen. Wijs van haar, want dan had ie waarschijnlijk niet meer geleefd.

Klinkt allemaal misschien cru, maar zo liggen de feiten in mijn geval.

NIEMAND komt er met zijn vuile poten aan mijn kinderen, dronken of niet, maakt mij niets uit, boontje komt om zijn loontje....

 

PS : Mocht dit bericht NIET kunnen dan mag hij verwijdert worden, maar ook dit is een stukje frustratie-verwerking van mijn kant...

post-683-1318257810,8835_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites


Verschrikkelijk dat dit soort dingen gebeuren!!

 

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Ik wens jullie veel sterkte en denk iig goed na voordat je een beslissing neemt.

 

Maar hou je svp in want je dochter schiet er ook niks mee op als jij die gast kapot slaat en je dan de bak in moet.

 

Er zijn betere methoden die buiten de rechter om tot resultaat kunnen leiden. Want van justitie kun je kennelijk weinig verwachten.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ozzo,

 

Je hebt helemaal gelijk, voor mij geld exact het zelfde, ik kan veel hebben maar er zijn inderdaad grenzen en als er iets met mijn dochters zou gebeuren dan wordt bij mij ook de dader bestraft met de dood.

=============================================

2 x 800HD DVB-C Newnigma2 v3.2.2 CCCam 2.2.1

Debian with Mastera, SMARGO+ CCcam 2.1.4

=============================================

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jep.. de Rijn en Gouwe van gisteren. Eergisteren was de zitting.

Rijn en Gouwe is een regionale krant en onderdeel van het Algemeen Dagblad.

Wellicht staat het artikel ook in het AD, dat weet ik niet....

Bericht besloeg in de Rijn en Gouwe zo'n 15 bij 15 centimeter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oef, da's wel heel heftig Ozzo.

Kan me voorstellen dat je even je frustratie over zo'n vonnis kwijtmoet want het stelt natuurlijk helemaal niets voor. 160 uur schoffelen en koffiedrinken, pfweh. Ik zou inderdaad ook gaan broeden op een paar acties.

Wat me een leuke lijkt is een copie van het vonnis, natuurlijk voorzien van een foto huis aan huis laten verspreiden of zelf verspreiden. Of een grote adverterntie in het zondagskrantje met een URL waarop alles staat. Misschien inclusief gastenboek waar men een reactie kan plaatsen. Uitspraak, foto's, adres, de hele santemekraam. Of zoiets helemaal mag weet ik niet, maar het kwaad is dan al geschied nietwaar ? :-)

 

Sterkte,

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach, ik kan heeeeel sneaky zijn op zijn tijd en wil hier, op dit forum, plechtig beloven dat "Ik hem persoonlijk met geen vinger zal aanraken".

 

De rest verzinnen jullie er zelf maar bij. Ik heb een fijn gezin, 3 bedrijven onder mijn beheer en heb geen zin om voor een ander te brommen.

WEL heb ik een schare kennissen die popelen om hun handjes (en meer) te gebruiken, ofwel uitproberen/oefenen op deze 'meneer' ....

 

Daarom sprak ik ook van "netjes het leven zuur maken" dat betekent dat ik persoonlijk alleen via legale weg te werk ga. Inderdaad zal ik een poging doen om via via zijn werkgever op de hoogte te stellen. Dit om de sfeer op zijn werk in 1 klap om zeep te helpen. Misschien is het posters (A4) plakken in zijn directe omgeving wel een goed idee.

Foto en kranteknipsel zijn wel voldoende denk ik... laat ie dan maar eens op straat gaan lopen....

 

Voor mijn kennissen kan ik niet instaan. Gelukkig is een van mijn beste vrienden op dit moment naar zijn moederland Turkije op vakantie anders had er al een busje met koerden voor zijn deur gestaan.

Tja, en ik kan ze natuurlijk niet tegenhouden want ik spreek geen Turks...

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Misschien is het posters (A4) plakken in zijn directe omgeving wel een goed idee

 

Aankleven zou ik niet doen, is vlug weggenomen. Het is volgens mij doeltreffender om in iedere bus een A4 te stoppen. Inclusief zijn eigen bus. En zet er onderaan bij "oplage: 350.000"

 

Bovendien vind ik het ongepast en onfatsoenlijk van justitie dat de slachtoffers dit via de krant moeten vernemen. Snap ik geen bal van <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Lancelot

 

Dan ben ik wellicht niet helemaal duidelijk geweest ; Uiteraard waren wij (mijn dochter, haar vriendje en ik) op de zitting aanwezig. Alleen heeft mijn dochter, samen met haar vriendinnetje de zitting niet bijgewoond maar in een kamer gewacht tot de zitting voorbij was. Ze wilde de man niet meer onder ogen komen omdat ze er (letterlijk) ziek van werd....

 

Maar de details heb ik pas op de zitting vernomen. Dat de hufter met zijn handen in het broekje van mijn dochter heeft gezeten is voor mij doorslaggevend.

 

Opmerkingen, hoe ongepast ook, treffen iemand niet zo direct alswel lichamelijk contact. Dat hoort niet tussen een 52-jarige en een meisje van 15.

Dat de floepert er met een maandje voorwaardelijk afkomt is uiteraard betreurenswaardig. Vandaar dat ik hem nog wat langer dwars wil zitten.

 

Ik mag tenminste aannemen dat ie vandaag weer gewoon naar zijn werk is. De dingen van alledag doen. Misschien dat e.e.a. nog in zijn achterhoofd zit, maar alle bekentenissen die hij gegeven heeft trok ie gisteren weer in onder het motto ; ik was ook slachtoffer, ik heb er stress aan overgehouden. En de Rechter commissaris zou alles verzonnen hebben en hij heeft dat moeten tekenen.

De rechter die de zaak behandelde zag ik zowaar een glimlach op zijn gezicht krijgen en die legde de man dan ook netjes uit dat dat niet de gebruikelijke gang van zaken was en dat de rechtercommissaris alleen dat opschrijft wat de verdachte zelf bekent....

 

Nouja, bijster slim is ie dus niet, zeker niet als ie zich aan een dochter van mij vergrijpt...

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik stel wel een a3 printer ter beschikking!

 

Wat een vuile viezerik!

 

Ik heb zelf ook twee dochters en ik zou niet voor mezelf in staan als zoiets bij hun gevlikt werd.

 

Ik kan me voorstellen dat je ontzettend kwaad bent.

 

Wat ook leuk is om hem overal lid van te maken, hypotheken aan vragen en dat soort dingen.

Bij het bedrijf waar hij werkt moeten natuurlijk passende posters hangen.

 

 

Veel succes met je acties en wens je dochter sterkte om dit te verwerken.

 

 

Groeten Newbier

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ozzo :

 

het recht in eigen hand nemen mag van de Nederlandse Staat niet. voor veel gevallen ben ik het daarmee eens maar in dit soort gevallen absoluut niet.

net als in een eerder topic over die pedo's die zichzelf openbaar maakten blijf ik bij mijn standpunt, mocht er iemand aan mijn dochter komen, dan verteld deze het niet na zowaar ik hier sta.

 

mocht puntje bij paaltje komen, PM me dan. kom ik je persoonlijk assisteren in Den Haag of waar dan ook.

 

merDe

 

107.jpg

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Ozzo

 

Verschrikkelijk allemaal ik snap niet dat zulke viezerikken met zo'n straf eraf komen maar ja ik verbaas me wel eens meer over uitspraken van de rechterlijke macht <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />.

In de eerste plaats zou ik willen zeggen: Denk om je dochter nu!!

Dat je je vrienden en bekenden niet in toom kan houden begrijp ik wel, maar als hem iets overkomt wordt je wel degelijk als verdachte/opdrachtgever beschouwd.

Nou is het gelukkig in Nederland zo dat je schuld bewezen moet worden ipv dat jij je onschuld moet bewijzen. En idd aan de grote klok hangen lijkt een goede optie hierdoor wordt zijn leven moeilijker gemaakt maar bedenk goed wat je doet ook hieraan zijn grenzen, de man zou je kunnen aanklagen dat je zijn leven onmogelijk maakt en voor de rechterlijke macht heeft hij geboet voor zijn misdaad/vergrijp waardoor hij in hun ogen ook nog recht van spreken heeft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

p.s Een site waarop de namen en foto's van deze viezerikken staan vind ik een goed idee, maar is volgens mij ook al eens eerder geprobeerd maar door de rechter verboden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

p.p.s Merde en ik komen dan wel samen natuurlijk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...