Ga naar inhoud


Goede ontvanger


Gast

Aanbevolen berichten

He allo,

 

heb een vraagje ben op zoek naar een nieuwe ontvanger, en heb ook al gekeken naar de xtreme wat ook een zeer leuk ding is maar ik hoor dat er toch fouten in dat ding zitten.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

 

Wat is naast de xtreme nog meer een goede receiver?

 

vr. gr.

 

Hondje

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb hier sinds begin Juli een Xtreme ontvanger.Had in het begin weleens een hangup op Premiere (Betacrypt),maar sinds er hier de nieuwe @sat software (19-7-2003) en tetra 1.0 inzit heb ik geen problemen meer.Het kan ook zijn dat de voeding van de PVR versie te licht is en daarom te warm wordt.Hier is de STR versie omgebouwd tot PVR,maar de HD hangt op een aparte voeding.Het is maar een gissing,maar ik begrijp het gezeur niet dat het een slechte ontvanger is met heel veel problemen,heb hiervoor een Deltasat 1104 ontvanger gehad,maar dat was helemaal een hoop ellende.De Xtreme is ook getest in de Satellite van deze maand.Misschien eens iets om door te lezen.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij de 1 draait de xtreme goed bij de andere niet, ik heb hier 3 Xtreme's gehad 2 str's en 1 pvr versie had met alle drie problemen hier gehad, maar ja je kunt geluk hebben <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Vind de support inderdaad heel slecht van de xtreme en problemen worden maar slecht opgelost.

Dit zijn echter mijn bevindingen.

 

VU+ Ultimo 4K - DVB-C FBC - DVB-S FBC Tuners - VTI Image.

Dreambox 8000HD PVR - 2x DVB-C 2x DVB-S Tuners - OpenATV, Image.
Multi Focus Dish E85, 28,2E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E

Link naar reactie
Delen op andere sites

ook ik heb een xtreme sinds 15-01-2003 is een prima machine voor mij,hij doet wat ik wil maar bij jou misschien niet het is maar net wat je met de machine wilt ontvangen je ,kunt ook een seca bak aanschaffen maar dan is de hobby wel over voorlopig,met een u-cas kun je tenminste nog eens wat uitproberen en ja dat gaat wel eens niet naar verwachting.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb dus de @sat9500. Weinig tot geen problemen. Er zijn soms problemen met bep. kanalen. ORF is er een van. Kijk ik nooit. Op de Hispasat no troubles in nagra met penta 1.09.

Premiere gaat ook goed, Tickets op de Sirius ook niet.

Uitstekend beeld, geluid is goed. Veel mogelijkheden, voldoende ondersteunende software te krijgen.

 

Niet met penta 1.11 of andere softversies gaan aanrommelen die niet voor die specifieke @sat machine zijn. Zie ook geen enkele reden om het te doen. Stop dan een jokercam erbij in b.v. Voorlopig toch geen conax en geen seca2 anders dan abootje.

 

In principe zouden de xtreme en de arnion vrijwel identieke machines moeten zijn van fabrikant Kaon, qua response gebruikers europe wide houd ik het vizier maar op de @sat.

 

Proost,

Rudolf den Beer

Retired, when I get the Urge to Work, I lay Down until the Urge passes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
je kunt ook een seca bak aanschaffen maar dan is de hobby wel over voorlopig,met een u-cas kun je tenminste nog eens wat uitproberen en ja dat gaat wel eens niet naar verwachting.

Ruud de Groot, dan moet je eens lezen in het pioneer of philips forum, een secabakje kan met zijn ingebouwde decoder en de juiste patch veel meer dan een Xtreme, meer zenders, AU op irdeto,seca,via,nagra en ga zo maar door.
probeer dat maar eens met een Xtreme met tetra erop !
Nadeel van een secabak is dat ondanks de patch, deze ontvanger geen ingebouwde motor besturing heeft, hier moet je dus een remote voor hebben, maar je ontvangt gegarandeert meer zenders zonder problemen dan met de Xtreme.

Heb je trouwens al eens de zapsnelheid vergeleken tussen een omgebouwde secabak (pioneer) met emu ingebouwd, en een Xtreme ??

Momenteel gebruik ik mijn Xtreme als motor besturing, en kijk ik met de pioneer, en dat is echt niet voor niets !.

Fenzo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

elke reciever heeft voor en nadelen en geen enkele is zonder problemen of kleine tekortkomingen.

geen enkele uitzondering op deze regel.

en een echt slechte of goede is gewoon niet te noemen vind ik.

je moet kopen wat je het beste lijkt en gewoon hopen dat je weinig problemen hebt, ach en dan nog, de meeste problemen zijn zo klein dat ze wel opgelost kunnen worden.

als je gewoon leuk wilt kijken en verder niet veel er mee wilt heb je keus zat.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Service is iets belangrijks is mijn meening. Ik zit te twijvelen tussen een Xtreme en een Dreambox. Ik lees veel dat de inporteur slechte service verleent, dus gaat mijn voorkeur inmiddels naar de Dreambox uit. De Dreambox is echter wel een stuk duurder wat weer wat minder leuk is.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@All,

 

ik ben ondertussen ook op zoek naar een andere ontvanger. Ik heb hier nog een Arnion 6410 staan. Als het ding kapot gaat dan is de kans heel groot dat de ontvanger naar de schroot toe gaat.

 

Iedereen die een ontvanger wil kopen en denkt aan een UCAS zou ik toch willen adviseren om eerst 3x na te denken voor te beslissen.

 

Denk dus de volgende:

 

- Extreme, ellende met de importeur

- Arnion, voor zover ik weet van de aarbodem verdwenen

 

Naar mijn idee zijn dit niet de laatste die nu in het rijtje staan.

 

mvg

olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...