Ga naar inhoud


[Strong 8100] strong 8100 met drop outs


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb een strong 8100 met versie V9b. Sinds de komst van seca 2 heeft hij last van drop outs. Nu heb ik vernomen dat er andere software in moet.

Weet iemand mischien welke versie, welke patch? Moet ik nu eerst weer de originele V22 weer laden vanaf de strong website, alvorens de patch erin te laden? Weet niet exact hoe of wat.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo,

 

Ik zie dat dit je allereerste bericht is. Ik zou beginnen met lezen veel lezen. Vooral het bovenste bericht strong voor beginners van MZ is erg handig. Als je alles hebt doorgelezen zul je er al een stuk meer van begrijpen. Voor de 8100 raad ik de MC4000 ED aan. Deze is te downloaden bij rebel ( zie beginners bericht voor adres).

Dreambox DM500HD, 2x Strong 8000 (Sattracker V1.0) , Strong 8000 (Freedom V2.0), Pioneer 110 nl (Open Firmware Seca2 V2.5 by Spirit_rules), Nokia 9200 (DVB 2000)

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Bedankt voor de info. Zo te zien zeker nuttig. Ik neem aan dat de mc4000 de patch is. Welke uitvoering is dan het beste: de 1.0, 2.0 of de 2.0b?

Vorig jaar gebruikte ik de loader mediabox-programma's van Strong voor de V9b patch. Kan ik die ook nog gebruiken bij deze patch?

 

Gr. Neeffie

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hier de beste combinatie voor de Strong 8100 v22:

Srt 8100 Multicam Nederlands V2 deze vind je Hier

Als je daar dan de L*xsat SX file bij gebruikt loopt alle prima. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inmiddels heb ik deze 8100 Multicam V2 gedownload. Deze L*xsat sx file kan ik niet zo snel vinden. Is het een extra patch-aanvulling, channellist of een Eeprom-file voor de card?

Onlangs had ik de 4000 MC V2b gepatched. Deze werkt echter niet, behalve de vrij (ongecodeerde) zenders zijn wel te vangen.

In andere forums op het net vernam ik dat het verstandig is om eerst weer de originele versie V22 te laden. Ik vraag me af of het wel verstandig is gezien de verschillende reacties in het forum. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat het altijd verstandig is eerst de originel versie erop te zetten en dan de rest ,De url. van L*xsat heb ik je gezonden per PM.

Daar neem je de Sx 6in1 Multicam file ,en schrijf je de drie bestanden / Flash / Int. / en Ext.eeprom naar je kaart.

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Bedankt voor alle hulp! Tot zo ver heb ik alleen de originele versie V22 in geladen, en hij werkt nu al goed zonder drop outs met de officieele seca 2 Canal+ card. Ik neem aan wanneer ik de Multicam V2 laadt hij ook weer werkt met de Goldcard, hetgeen interessant wordt wanneer er meer van Seca 2 bekend wordt, wie weet wanneer....?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...