Ga naar inhoud


TV6 Erotic-Fernsehen ten koste van BBC2 t/m BBC3


tv_free

Aanbevolen berichten

TV6 Erotic-Fernsehen (FTA) op Astra 19.2

 

Frequentie: 12226 H 27500 3/4

 

Laad ik deze dan verdwijnen BBC2 t/m BBC3 terwijl ze op Astra 2A worden uitgezonden

 

Frequentie: 10773 H 22000 5/6

 

Ik gebruik de "Manual search" optie met "Network op NO en Autoskip op YES"

 

Heeft iemand een verklaring hiervoor? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Alvast bedankt

 

 

Hoe meer ik leer - hoe meer ik besef hoe onwetend ik ben..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat mankeert de Humax dat er regelmatig zenders uit het geheugen verdwijnen bij het inlezen van nieuwe zenders. Dit probleem begon zo'n 1½ jaar geleden bij mij en vele anderen met het verdwijnen van de MTV-kanalen. Blijven deze na een x-aantal pogingen eindelijk in het geheugen zitten verdwijnen na een tijdje weer andere zenders (altijd een hele groep van een zelfde transponder!) De BBC-kanelen waren bij mij voor een aantal maanden terug ook een terugkerend probleem. Ik heb ontdekt dat, zeker voor een gedeelte deze problemen te maken hebben met het gebruik van dezelfde frequentie op 2 verschillende satellieten.

 

De frequentie van de BBC-zenders worden hoogst waarschijnlijk ook nog op een andere satelliet gebruikt!

 

Na het inlezen van de zenders worden de volgende keer dat je de Hummie een andere willekeurige zender laat zoeken de BBC-zenders er weer uit gegooid. Probeer te experimenteren met een iets andere instelling bij het inlezen van de BBC-kanelen (bijvoorbeeld 27502 2/3 i.p.v. 27500 2/3)

 

Met het overnemen van kant-en-klare settingslijsten zal bovenstaand probleem vrijwel zeker ook niet opgelost worden.

 

M.v.g. Argentina

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeft te maken met de opslagcapaciteit. Je kunt wel is waar meer dan voldoende kanalen opslaan, maar de capaciteit voor networks en providers is beperkt. Iedere keer na dat de Hum een nieuw kanaal gevonden heeft, en je slaat die op, dan maakt de Hum daar een nieuw network en een nieuwe provider van.

Het probleem van te veel networks is heel eenvoudig op te lossen. Als je bijv. de lijst van Pet123 opent in Humbox, zal je zien, dat hij alle namen van networks heeft veranderd in Pet123. Hierdoor denkt de ontvanger, dat er slechts 1 network is...

Voor het beperken van het aantal providers, kan je combinaties maken. Zo heb ik alle Franse kanalen op Hotbird (van TPS, ABSAT, overigen) tot 1 provider gemaakt, onder de voor de handliggende naam "Frans". Ook heb ik alle Arabische kanalen tot 1 provider gemaakt, met de schone naam "Arabisch".

Dit maakt het zoeken van kanalen ook veel eenvoudiger. Mijn vrouw en zoons hebben geen idee, bij welke provider Mezzo op de Hotbird hoort, maar weten best, dat het een Frans kanaal is...

Transponders op verschillende satellieten, die exact de zelfde freq/ pol./ symbolrate hebben, worden door de Humax slechts sporadisch verward. Ongeslagen kampioen op dit punt blijft zeker de Echostar.

Mocht je geínteresseerd zijn in mijn kanalenlijst, stuur dan even een pee emmetje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik werk ook al geruime tijd met 1 Network. Moest dit wel omdat ik als Hispasatliefhebber het probleem tegenkwam dat (bijna) elke zender daar een eigen providernaam had. (laat ik een complete scan op deze sat doen, zelfs met een compleet "schone" hummie dan geeft hij al aan dat hij aan zijn limiet zit)

 

Volgens mij ligt in het opschonen van de providers niet de oplossing om het geheugenprobleem aan te pakken. Wel denk ik inderdaad dat het een bijdrage levert om het probleem te beperken. Zo ben bijna dagelijks bezig met het updaten van alle zenders, providers en networks. (niet dat ik het erg vind om na het werk achter de computer te kruipen maar de vrouw is er wat minder blij mee)

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...