Ga naar inhoud


Geen Update gehad


Gast markojan

Aanbevolen berichten

Vanavond zat ik een eerder opgenomen film te kijken op mijn Topfield (de opname was enkele maanden oud). Na de film gezien te hebben kreeg ik de melding van de Ashton card dat ik geen rechten had om naar een gekozen zender uit het C-digitaalpakket te kijken. Alleen BVN dus nog en alle FTA zenders doen het nog.

Nadat ik de status van mijn Smartcard controleerde constateerde dat de geldigheid tot 31-8-2003 liep. Ik heb dus kennelijk een update gemist ? De Card heeft er al die tijd ingezeten en ik heb nagenoeg iedere avond de ontvanger aangehad. Wie weet wat hiervan de oorzaak is en hoe kom ik nou dit weekend nog aan een update? Canal Digitaal is pas maandag weer bereikbaar!

 

Update...

 

Heb inmiddels een en ander gevonden op het board, maar weet niet of het helemaal het zelfde probleem is. Schijnt dus met die oude opname te maken te hebben. Het schijnt dat ik dus nu ook op een nieuwe auto-update moet wachten of CanalDigitaal bellen (die er dus zat.na 21.00 uur niet meer zijn).

Vraag: Hoevaak worden updates uitgezonden ?

 

Update....

Gisteren rond 00.00 uur is er kennelijk wel weer een update gezonden naar mijn reciever, want ik had weer beeld en de datum stond nu op 31.10.2003 (???)...

Om het voorval nog eens 'na te spelen' heb ik nog een stukje van een andere 'oude' film (juli 2003) bekeken en daarna de status van de kaart bekeken. De datum was nog steeds 31.10.2003, het lijkt wel of het terugzetten van die kijkrechten datum niet altijd op gaat. Of moet je de hele film uitkijken of is er verschil in hoever je terugkijkt? Ik vind het een beetje vreemd!

 

Maar goed ik heb nu weer beeld en de datum staat in de toekomst dus kijken kenne we weer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Waar staan die datums altijd zo kort vooruit? 3 of 4 maanden vooruit zou toch handiger zijn? Of gaat het hier om beveiligings risico's...???

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...