Ga naar inhoud


Graag reaktie op vreemde nick namen.


Gast Piet

Aanbevolen berichten

 

Dag satvrienden,

 

Ik stuitte in dit topic op een meneer die het leuk vindt om zichzelf onder populaire namen uit het derde rijk hier te vertonen.

Ikzelf en blijkbaar ook anderen, getuige de reaktie,s op deze meneer,vinden dit soort namen hier niet helemaal passend.

Graag reaktie ook van onze mods wat zij hiervan vinden.

 

Groeten ,

 

Piet

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 39
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Ben ik wel een beetje met je eens , ieder moet zelf weten welke naam ze kiezen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> maar moeten wel een beetje rekening houden met gevoelens van anderen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> maar de mods hebben deze naam blijkbaar goed gekeurd dus <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> mijn naam is ook niet alles , er zijn ook mensen die gek zijn er daar niets aan kunnen doen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> en ik doe gek en ben het niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> okee een beetje gek <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Groetjes Gekkenhuis

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Ome merde daar ben ik zeer verheugd over <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Zit ik toch op juiste board met fatsoen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Groeten,

 

Piet

Link naar reactie
Delen op andere sites

oeps , ik zeg mods hebben het goed gekeurd maar eigenlijk weet ik helemaal niet of het wel zo is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> want ik heb het niet geprobeerd maar vraag aan de mods .... sorry voor de afkorting <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> scheelt me weer tikken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> maar ken iemand die zich vandaag aanmeld zonder goed keuring van naam , gelijk berichten plaatsen ?

 

Groetjes Gekkenhuis <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

ps. ik wil geen regel boven mijn naam voor het vals beschuldigen van mods <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> dus mocht ik het verkeerd hebben gane bericht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik heb reeds mijn zegje gedaan in het betreffende topic. Ik ben ieder geval blij dat er een zeer vlugge reactie vanuit de moderator hoek is gekomen.

 

mvg

olav12

 

PS. ik wel even kwijt dat heeft de desbetreffende persoon zelf geschreven dat hij meerdere namen heeft. Dus wat kunnen we nog verwachten van hem.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat denk je van de volgende uitspraak van dit figuur?

 

Citaat:
ik ben die rudolf hess die hier al rondloopt,

julie moeten gewoon niet zeuren over mijn naam,

als ik mijzelf martin luter king had genoemd zou niemand er wat van zeggen weet je waarom? natuurlijk omdat het een nikker is.

 

reaktie op vreemde nick namen,

 

en heel vreemde uitspraken.

 

Ik wil er verder geen woorden aan vuil maken, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

P.s hij heeft wel een reciever die bij hem past, een xtreem <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> en die zal wel rechts op de plank staan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
maar de mods hebben deze naam blijkbaar goed gekeurd


Neen hoor! Als mod's houden wij ons helemaal niet bezig met de nieuwe aanmeldingen!
Verleden week hebben wij trouwens enkele gebuikers (die reeds langer aanwezig waren) en zich onder een ietwat "mogelijk-ter-discussie-of-eerder-niet-gewenste" gebruikersnaam aangemeld en geregistreerd hadden vriendelijk verzocht deze te wijzigen, wat zij dan ook gedaan hebben.

Vergeet niet dat er bvb tijdens de laatste 24 uur 30 nieuwe registraties gebeurden; 176 tijdens de laatste 7 dagen en 728 tijdens de laatste maand!
Het kan dus dat "ongewenste" gebruikersnamen ongemerkt op het board komen...
Tsja, ongemerkt... deze laatste hier heeft het niet lang moeten rooien!

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

1000 x excuses , maar dacht het zo omdat ik bij mijn aanmelding een mailtje kreeg met daarin een mededeling van dat ik 24 uur moest wachten voor goed keuring van de naam.

 

of zo iets , ken er een paar uur naast ziten hoor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Groetjes Gekkenhuis

 

Ps ik vind wel dat de Moderator een pluimpje verdienen voor hun geduld en inzet in dit from , zonder deze mensen zou het binnen een dag een puinhoop wezen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Janneman,

 

Het publiekelijk bekend maken van het IP-adres lijkt mij

niet de juiste weg en is ook strijdig met de boardregels.

Ik denk dat we het aan de moderatoren kunnen overlaten

om een en ander tot een goede oplossing te brengen.

 

 

Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

sattaz

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...