Ga naar inhoud


Tip bij aanschaf, humax 8100, topfielt 4000 of???


SatDonkey

Aanbevolen berichten

Hallo beste kenners,

 

Ik ben nu al maanden aan het klungelen met mijn pace dsr 600. Nu ik een beetje weet wat er allemaal mogelijk is wil ik een nieuwe aanschaffen.

 

Ik zat te denken aan een xtreme, maar daar schijnen grote problemen meet te zijn als je wat wil gaan klungelen met een fun kaartje enzo.

 

Zit nu aan de humax pvr8100 te denken, of de topfield pvr4000. Laatsgenoemde ligt ver over mijn budget, dus misschien heeft iemand anders nog een idee?

 

Ik heb nu een 80 cm traiax disk met twee lnb's (astra en hotbird) Wil in de nabije toekomst overschakelen naar een draaibaar setje. Dus hou hier rekening mee.

 

Ik snacht naar goede ideeen!!

 

Groeten Patrick

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik wil er gewoon van alles mee proberen, veel zenders enz. Ik ben bang dat zoon dreambox te ingewikkeld is op dit moment. Zeker vooor mn vrouw die het alleen maar interesseerd om te zappen, en dat het dan ook nog moet werken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> kennen jullie vast wel. Verder kost zoon dreambox 449, vergeleken met een topfield en een humax is dat wel weer gelijk, maar je hoeft geloof ik geen cams meer te kopen dacht ik? Je kunt hem proggen via een funkaartje toch???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...