Ga naar inhoud


dreambox cinema set


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb al even gezocht op het (binnen dreambox)forum naar termen als digitale, home cinema set, etc.. Ik kon echter niets vinden over geschikte home cinema sets geschikt voor de dreambox.

 

Het probleem is dat volgens mij bijna alle budget cinema sets geen digitale ingang hebben.

 

Is er iemand die een home cinemasetje weet voor de dreambox. bedoeling is dat deze in de slaapkamer geplaatst word... hoeft dus niet het allerbeste te zijn. zolang er maar een digitale ingang opzit zodat de dreambox aangesloten kan worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je een home cinema set koopt zou ik er zeker eentje nemen met een digitale ingang, zo duur hoeft dat nou ook weer niet te zijn.

 

Maar anyway, je kunt toch ook gewoon de analoge uitgang van de dreambox (audio die door de scart gaat) gebruiken? Daar heb je wel verloopstekkertjes voor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Duckface!

 

De meeste 5.1 computer speakers hebben 6 ingangen... echter sommige speaker sets hebben ook digitale ingangen. Ik zelf heb bij een duitse drogisterij een set besteld.. 99 euro.. en klinkt perfect.. ook voor op de slaapkamer...

 

Verwacht er niet te veel van.. maar tiz ruim voldoende!

 

(Beamer geluid is waardeloos.. en mono trouwens.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

There is nothing wrong with having a strong opinion... if it comes with an open mind!

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee, je hebt gelijk, maar je geeft antwoord op een vraag die ik niet gesteld heb.... mijn vraag ging over digitale ingang op homecinema sets.... dan heb ik niet zoveel aan een antwoord waarin gesproken wordt over analoog geluid.

 

En de tip dat het apparaat een digitale ingang moet hebben is zegmaar juist datgene wat ik zoek. en het probleem hierbij is, dat de apparaten die wel een digitale ingang hebben weer een stuk duurder zijn. tenminste daar gaat dus mijn vraag over.

 

maar iig bedankt voor het trachten mee te denken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Buzztah.. dat klinkt goed! naar zoiets ben ik dus eigenlijk opzoek... het moooiste zou zijn als er ook nog een dvd speler in zit... ervan uitgaande dat de 99Euro speakerset waar jij het over hebt geen 2 digitale ingangen heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik bedoelde idd een lowbudget cinemaset (met of zonder dvd speler want dat is een questie van 70 euro) maar idd die optische ingang gaat het om, ik dacht dat dat redelijk duidelijk was. 2de hands hoeft niet, dat was ook niet de vraag.

 

Buzztah kwam met een goed alternatief. denk dat ik voor de medion actieve speakerset ga van 99 Euro.

 

simple en goedkoop

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat kan idd ook... weet er iemand in duitsland een goedkope webshop waar ze de 440 van yamaha hebben rond de 260 Euro en een dreambox dm 7000 voor rond de 400 Euro. (dat scheelt weer 1 keer verzendkosten....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
en een dreambox dm 7000 voor rond de 400 Euro. (dat scheelt weer 1 keer verzendkosten....


Citaat:
<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> met als gevolg dat als hij kapot gaat ik nog een keer DURE verzendkosten mag gaan betalen als ik hem weer terug stuur ... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />



koop er gewoon één in nederland heb er gister nog één gekocht voor € 485
moet ik hem wel zelf voor ophalen maar aan service etc. echt geen gebrek <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> (hij gaat natuurlijk nooit kapot, maar het gezeik dat je hebt als hij het toevallig toch opgeeft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />)

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dank voor de tip, maar als ik in duitsland bestel ben ik voor een yamaha 440 en dreambox bij elkaar 660 Euro (incl verzendkosten) kwijt. In nederland ben ik in een een normale winkel 399 Euro kwijt voor de Yamaha receiver en zo'n 550 Euro voor de dreambox. dan bespaar ik toch 200 Euro. Daar wil ik wel een risico voor lopen. Mijn andere dreambox heb ik ook in duitsland besteld. 402 incl. verzendkosten (rembours) En dat ging prima.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...