Ga naar inhoud


patchen van humax 5400


Gast

Aanbevolen berichten

heb nu mijn humax 2 jaar en oude software er op wil eigenlijk mijn receiver up to date maken patchen moet mogelijk zijn graag van jullie een site waar ik de hollandse brschrijving kan downloaden en wanner iemand wil me begeleiden stap voor stap zo dat ik geen fouten kan maken woon namelijk in egypte (maar ben hollander)en sta er alleen voor en wanneer het fout gaat dan geen tv meer.

alles heb ik hier meegenomen uit holland

Link naar reactie
Delen op andere sites


over je vraag wat ik kan ontavangen in egypte kan ik zeggen dat is heeeeeeel veel eigenlijk alles wat ik in europa kan ontvangen verder arabsat nilesat hotbird arabsat astra heb 9 posities in mijn schotel en kan me lol niet op en dus ook canal plus en alle hollandse zenders maar het worden er minder maar veel homefeeling hier

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
55 procent echt heel goed

 

voor Egypte is dat niet slecht nee, heb je hem op een piramide staan ofzo ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

euhz, heb je die site nog bekeken waarvan ik de URL geplaatst heb ? daar staat zo'n beetje precies uitgelegt hoe je je Hummie moet patchen.

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

nee niet op de piramide maa op het platte dak van mijn appartment blok en direct aan de kust van de middelandse zee misschien helpt dat.

heb op de site gekeken maar heb ff geen acties ondernomen ik laat het je weten moet eerst ff voetbal kijken op rtl5 en canal-plus dit weekeinde dan gaat het gebeuren.

verder bedankt voor de aandacht ik ben er heel blij mee

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...