Ga naar inhoud


Via-cam weg uit mijn setup menu????????


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi sat kijkers, ik heb dus mijn 2200ci-via voorzien van de software versie-1000 met de OTA functie en tot mijn verbazing kan ik in mijn setup menu mijn viaccess module niet zien?????? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Wanneer ik mijn seca module erbij in stop, dan zie ik die wel maar mijn via module dus nog steeds niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />???????? kan mij iemand vertellen of dit zo hoort of niet??? Wanneer ik motortv kijk welke niet gecodeerd en volgensmij viaccess is, heb ik dus wel beeld en dus werkt hij wel!!!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

ik sta voor het bos, maar ik zie de bomen niet meer.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />...wie geeft mij een bril met de juiste sterkte???

 

alvast bedankt,

Michael

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ha die Bigfoot,

 

Ik weet het nu niet meer zeker, of ik de via-module voor die tijd wel zag???? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Ik weet niet hoe ik via een andere weg mijn viaccess module kan zien????? Ik heb verder niets in mijn menu gezien over card info, of iets dergelijks????

 

Michael

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

je kan (zoals Bigfoot heeft vermeld) alleen de card info zien op je echostar, de info over de embedded viacces cam kan je dus niet terugvinden in het menu.

 

Druk maar eens op je menuknop(afstandbediening).

Ga naar het icoontje helemaal rechts (naast de hamer).

Nu zie je a.h.w. 3 icoontjes (in de vorm van 3 kaarten):

2 x voor de modulegegevens (mits er een module inzit natuurlijk)

1 x kaartinfo, er staat boven in het scherm "viaccess embedded" je krijgt in dit submenu enkel de kaartgegevens (van de kaart die in de embedded camzit) en niet de gegevens van je embedded cam.

 

Dus ECHTE info over je ingebouwde (embedded) viaccess cam is niet via het menu te bekijken,....

 

 

gegroet,

Sultan

Maak van je hobby je werk, dan hoef je nooit meer te werken

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha die Sultan,

Even een antwoord op jouw bericht, Ik zie dus onder de eerste Icon staan "seca module"welke ik in mijn ic slot heb zitten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />, en de tweede "module 2 niet beschikbaar" <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> en de derde wat dus mijn viaccess module zou moeten zijn, zie ik dus staan "smartcard niet beschikbaar" <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> ,en hier wilde ik dus eventueel antwoord op hebben want volgensmij heeft hier altijd viaccess module gestaan??????

 

TER INFO: Ik heb wel met de functie OTA mijn firmware ge-update van de orginele 3.0 naar de 1000 versie, maar ik denk dat dit wel goed zou moeten zijn gegaan en dat hij zelf wel het juiste versie download en dus niet de versie van de 2200ci maar van mijn 2200ci-via model.

 

bedankt voor het meedenken!!!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...