Ga naar inhoud


[Strong 8000] Linux op SRT8000?


M_Z

Aanbevolen berichten

Dit is een bericht waar je nog niet veel mee kunt, maar wees er maar zeker van dat in de toekomst nog heel veel mogelijk is met onze doosjes. Als je het momenteel allemaal een beetje saai vind en misschien overweegt om een andere ontvanger te kopen, zet dan je oude Strong gewoon even in de kast. Wedden dat je die er over een paar maanden weer uit gaat halen?

 

Op het forum van Dynamite zitten echte grote programmeurs bij elkaar. Ik heb er een eerste stap in de goede richting gezien, waarbij er iemand probeert om de Strong ontvanger geschikt te maken voor Linux gebaseerde software. Dit betekent dat mogelijkheden ontstaan om de Neutrino software van de D-Box2 (de voorloper van de Dreambox dus) te implementeren in een SRT8000. Dat geeft dan erg veel toekomstmogelijkheden kan ik je voorspellen.

 

Geweldige ontwikkelingen dus, ik ben erg benieuwd. Maar ze zijn er nog lang niet mee klaar hoor!

 

M_Z

 

(Oh, en binnenkort zal er ook wel een Philips firmware komen met 4000 kanalen want dat hebben we daar nog niet, maar ook daar zijn ze nu mee bezig)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Yesss,

 

Weer een reden om met linux te gaan stoeien <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...