Ga naar inhoud


Loop aansluiting (antenne)


T_I

Aanbevolen berichten

Haai,

 

Ik heb dus eindelijkde dreambox zover dat ie zowat alles wil. Nu heb ik er alleen een Humax naast staan met rf modulator. Graag zou ik die via de loop aansluiting van de DB doorlussen, maar dan zou m'n signaal te zwak zijn. (volgens de satellier doozenschuiver alhier)

 

Klopt dat en heb ik dan inderdaad een dubbele lnb nodig of kan ik 'm er toch aanknopen (al dan niet met iets van een signaalversterker ertussen).

 

Het gaat me er eigenlijk alleen om dat ik vanuit m'n nest ook kan kijken, zonder de DB via de video te moeten schakelen. Tevens is het wel makkelijk om naast een opname ook naar iets te kunnen kijken.

 

Hoe hebben jullie dat gedaan met een dubbele setup? Ik heb evt nog een schotel en lnb liggen (beide 'unknowns'), maar 1 schotel vind ik eigenlijk wel genoeg voor aan de gevel.

 

Jan Huijsmans

VU+ Solo2 + 2 TB netwerk storage, Palm SG-2100A (73E - 58W), Triax 78cm schotel + MTI AP82-XT2N

Link naar reactie
Delen op andere sites


hier ook een humax ... ik heb het eens geprobeerd maar het resultaat is niet echt dat je zegt JAA ! nee dus ...ik raad je aan om gewoon een twin lnb aanteschaffen of een 2e schotel aan je huis te knuppen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

groetjes ...

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hier ook een Dreambox staan met Irte 180 schotel. Hij is doorgelust naar een Nokia 9600. Werkt perfect maar ik moet wel de dreambox op de Box zelf dan in stand-by plaatsen.

Leuke combinatie trouwens de Dreambox en de Nokia Mediamaster. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...