Ga naar inhoud


mp3 in 5000


Gast

Aanbevolen berichten

Ben van plan om de topfield 5000 aan te schaffen, lees in gegevens dat er maar 500 mp3's op de harde schijf opgeslagen kunnen worden. Wie heeft er ervaring mee, en evt. met update of zo dit aantal kunnen uitbreiden?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Volgens kan je er net zoveel in zetten als op je HD past. Maar het afspelen is nog niet erg ontwikkeld. je kan in een play list niet eens een nummer tijdens het afspelen overslaan en doorgaan naar de volgende. Laat staan randum, skippen naar andere directories, enz enz.

 

Paul

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat klopt maar wat ik mis dat al je op een dir play drukt dat automatisch de inhoud daarvan geselecteerd word en het afspelen begint. Nogmaals, helaas kan je tijdens het spelen van b.v het 3e nummer niet skippen naar nummer 4 en moet je het nummer afluisteren. Zoniet moet je een nieuwe playlist maken zonder dat nummer en vervolgens bij het volgende nummer wat je niet leuk vind (op dat moment) weer. Dat is een groot gemis en maakt de mp3 mogelijk knap waardeloos. Hopelijk wordt het in een volgende firmware aan gepast.

 

Paul

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...