Ga naar inhoud


Humax


Gast

Aanbevolen berichten

het volgende mensen: mijn humax 5400z (patch enz.) is traag met zappen, normaal moet je toch onder de 1 sec. moeten zitten tijdens zappen, bij mij duurt het langer. Ik heb drie schotels, een op astra 19,2 / een op turksat 42 / een op astra 3a 23,5 . met discq switch. Ned. zenders gaan snel de rest langzaam, is er een instelling hiervoor.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als jij zo naar de Humax kijkt zoals op je avatar moet je niet verbaasd zijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Vraagje: is er een verschil tussen het zappen op de satellieten of is dat hetzelfde tussen kanalen op de dezelfde satelliet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

----------------

Humax is the Best <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Turksat is normaal...dat signaal komt later (trager <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />) binnen. Vraag mij niet hoe of waarom maar het is zo <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

denk je dat, mijn broer heeft zijn merkloos dig. receiver gekocht, echt waardeloos maar zappen gaat super snel bij alle kanalen + sattelietn, het moet toch sneller gaan met de humax of niet? Nog mensen met hetzelfde prob. of is mijn humax waardeloos.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Suikast probeer er eens schone instellingen in te zetten en de laatste TOH3.1 als je die nog niet hebt, ik zou de originele 3.1 nemen ipv de NL versie. Mijn Humax zapt extreem snel zelfs op sommige kanalen van Turksat 42°. De tuner van de humax is ook niet erg krachtig. Bijv Tatlises TV duurt wel 2 seconden voor ik beeld heb terwijl dit toch een van de krachtigste signalen op de turksat is.

 

Wat voor afmeting schotels heb je en wat voor LNB ?

 

Hoeveel % signal heb je op bijv STAR? Een van de zwakkere kanalen op de turksat. Trouwens je kan makkelijk een monoblock icm 1 schotel gebruiken voor astra en astra 3a, scheelt weer een schotel.

 

Probeer trouwens eens een kaartje te vullen met files van iemand anders dan je gebruikelijk doet. Wil ook wel eens helpen.

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat je zegt is waar , tatlises duurt extreem lang. Star is ongeveer 70%. Schotels : Turksat 110 triax, alps lnb /, Astra 19,2 merkloos lnb - 90 cm / en astra 23.5 100 cm, humax lnb,

alles wat in de Humax zit is het laatste van het laatste, alleen van dat nl versie moet ik ff kijken. Is humax menu ook in nl versie?

Link naar reactie
Delen op andere sites

humax met turksat zapt langzaam kun je niet omheen byv tgrt duurt wel bijna 5 sec(heb ik met infobox gemeten) ik denk bij lage symbolerates zapt ie traag.. maar star pakket zapt supersnel (sr:22500) ik heb ook zon goedkoop anion fta gekocht voor kennissen en die zapt echt supersnel..

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Standaard zit er geen NL in de Humax menu, maar de NL vertaling van de TO firmware is niet door het TOH team zelf gedaan, vandaar dat ik die niet echt vertrouw. TGRT zou toch wel sneller moeten zijn dan 5 sec. Heb je wel de goede FTA TGRT waar www.tgrt.com bij staat? De andere zendt niet meer uit geloof ik. Ik heb binnen 1 sec. beeld op TGRT.

 

Ik vind het wel grappig dat ik op de gecodeerde kanalen op de astra23.5° eerder beeld heb dan op de FTA op de Turksat. Op de arnion6410 van mijn ouders is Tatlises binnen een "flits" op beeld.

 

 

 

 

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Suikast , probeer eens de freq. instelling van TRGT 11881 (als je deze dedoeld) een keer op b.v. 11884 en 11878 in te stellen , en kijk of het dan sneller gaat .

Als de Lof van je lnb nogal afwijkt , duurt het wat langer voordat ie "lockt"

Het verschil tussen theorie en praktijk is mijn uitdaging .
Octagon SF8008 4K   Edision Primo IP S2  Dr.HD F16  

1.8 m ChannelMaster Offset in tuin 53º E - 45º W Jaeger SMR 1224 Usals met 5 Lnb wisselaar 2x Ka - Ku - C band Lin / Circ

1.2 m Echostar Offset  aan schuur  53º E    34.5 W   Twoteck Twinrotor met 3 Lnb wisselaar Ku - Ku low - Ka

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...