Ga naar inhoud


Welke cam(s) in TF 3000 CI PRO?


Elvos

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik ben van plan een Topfield 3000 CI PRO aan te schaffen i.c.m. een Canal+ abo.

Kan iemand mij vertellen welke cam(s) ik het beste kan gebruiken?

 

Na doorspitten van een aantal sites en dit geweldige forum kwam ik zelf tot de conclusie dat het waarschijnlijk een MR gaat worden, maar is het dan ook mogelijk om daarnaast in het andere slot een Aston te stoppen (puur voor de Seca2 kaart), of is dit overbodig?

Ik dacht gelezen te hebben dat de Topfield te heet wordt met 2 cams, is dat zo? (Hij staat bij mij wel vrij, dus niet in een tv-kast of zo)

 

Wat is dus de beste keus als ik de Canal+ kaart altijd in de Topfield wil laten zitten en toch de voordelen wil benutten die een MR bezit?

 

Hartelijk dank voor de hulp! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

Groeten Hakim!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je een MatrixR of een Magic gebruikt heb je de Aston in principe niet nodig. Beide zijn 100% C+ compatible.

Of je moet geen zin hebben om dat kaartje steeds te verwisselen met een eventuele funkaart die je ook wilt gaan gebruiken. In dat geval kun je er ook een Joker naast zetten, zodat je ook nog FreexTv hebt.

 

grz, Sky

Link naar reactie
Delen op andere sites

hakim:

Ik ben ook sinds kort een tevreden gebruiker van deze ontvanger. Is wel een aanrader. want het beeld ik prachtig ....bovendien met een 60cm schotel!! Heeft trouwens meer pluspunten, zapt snel enz... zie forum items hier. Ik gebruik Magic module 1.04, en was ook van plan om een 2e module erbij te kopen voor de interne slot. Dan zit je niet te switchem tussen de kaarten. Maar die interne MM 's zijn wel prijzig. Ik denk dat je bij gebruik van 2 modules+ kaarten gewoon goed in de gaten moet houden ivm de hitte. paar tips ; Zet de reciever s'nachts helemaal uit of

bouw een extra ventilator in. moet kunnen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

 

 

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> Topfield 3000ci_pro, 100cm schotel, Strong rotor, Magic Module1 1.04 cam, Funcard4+ MM programmer. en wat zenders. (kan altijd meer bij)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Allemaal hartelijk bedankt voor jullie duidelijke antwoorden! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Het is inderdaad zo dat ik in principe niet steeds de kaartjes wil wisselen want dat is een beetje lastig als je vanuit bed ligt te zappen terwijl de Topfield beneden staat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Dus na dit alles gelezen te hebben denk ik toch dat ik in eerste instantie voor een Magic Module 1.04 of een Matrix Reloaded ga, om er dan later eventueel nog een JokerCam bij te plaatsen...

 

Mocht iemand toevallig nog een MM of MR hebben liggen dan hoor ik dat graag! (ik zal ook een bericht bij "te koop gevraagd" plaatsen)

 

Nogmaals dank! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

Groeten Hakim!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...