Ga naar inhoud


Eindelijk HD geplaatst in Xtreme PVR


Gast

Aanbevolen berichten

Heb vandaag eindelijk een HD geplaatst in mijn Xtreme met PVR voorbereiding. Bij een niet nader te noemen PC winkel met vestigingen door het hele land was een Western Digital 80gb 7200 schijf in de aanbieding voor 70 euro, mooie prijs, en gelijk gekocht en geplaatst, verliep allemaal perfect, heb de hele middag zitten testen, en ik vind het echt perfect! Functies werken allemaal goed, al is de timer niet al te precies, schakelt wel op tijd in, maar later uit ( niet veel maar ongeveer een minuut, dus niet echt een probleem ) Hoop dat ze bij de volgende firmware dat "play" symbool automatisch laten verdwijnen na een paar seconden. Kwaliteit van de opnames echt perfect, timeshift werkt ook goed, al snap ik niet waarom ik het steeds moet enablen/activeren in het menu. Moet wel even wennen aan het geluid van de HD dat plotseling de kamer vult, maar heb nog een 80gb Seagate in mijn computer die ik mischien kan wisselen. Al ga ik ook mijn ontvanger verplaatsen dus mischien dat ik het minder hoor als ie bovenop de DVD speler in het meubel onder de TV staat?

 

Al met al ben ik hier echt blij mee! Heb bijna alleen maar goede ervaringen met de Xtreme tot nu toe. Nieuwe firmware 2.55.04 echt perfect!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je helemaal gelijk in, daarom heb ik vandaag ook de Seagate HD van één van mijn computers omgewisseld met de WD die ik nieuw had gekocht en in de Xtreme had gebouwd, scheelt echt heel erg veel! Je hoort hem bijna niet meer. Wel heb ik gemerkt dat als ik veelvuldig achteruit of vooruit zit te spoelen de Xtreme soms spontaan in de reset gaat, dit had ik met de WD helemaal NIET.... Heb de drive nog een keer volledig geformat met Win98 voor de zekerheid, maar dit hielp verder niet. Heeft iemand dit ook? of een oplossing voor? Voor de rest werkt alles perfect trouwens, ben echt blij met deze HD uitbreiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Electric-man jij schreef.

 

Citaat:
Al ga ik ook mijn ontvanger verplaatsen dus mischien dat ik het minder hoor als ie bovenop de DVD speler in het meubel onder de TV staat?

 

Pas op als je de PVR in een kastje plaatst. Zeker op de DVD-speler.

Er komt in de PVR nogal wat warmte vrij waardoor je zowel de Xtreme als de DVD-speler om zeep kan helpen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Deze warmte komt voort van de harddisk.

Zorg ervoor dat je voldoende ventilatie in je kastje krijgt.

En zet hem zeker niet op de DVD.

Verder veel opname- en afspeel plezier.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik laat hem maar gewoon staan waar die staat, want sinds ik de WD heb gewisseld voor een Seagate hoor ik toch niets meer! Hij lijkt ook koeler dan de WD was. In ieder geval bedankt voor je reactie!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...