Ga naar inhoud


#@^#%#$%#^$ wil sat4all.com aanklagen


Ron

Aanbevolen berichten

De firma **$*@*%*&^*#** heeft aan de hand van de op dit forum geplaatste feiten besloten www.sat4all.com aan te klagen.

Omdat ik van mening ben dat je in dit land nog steeds vrije journalistiek mag plegen en je geen smaad of laster pleegt als je jouw bevindingen goed kunt onderbouwen en bewijzen, zal ik niet zomaar onder deze juridische druk bezwijken.

#@^@#@%#^%%^$^$% heeft zich duidelijk schuldig gemaakt aan smaad en laster. Deze feiten zijn overduidelijk vanuit het IP adres van #$%@#^%@%#@^%# in Rotterdam/Capelle a/d IJssel gepleegd.

Ook heeft hij mijn privégegevens via zijn website www.sat#$%$#$%ort.com/humax verspreid waardoor mijn gezin maanden lang door diverse malloten lastig is gevallen.

Daarnaast heeft ook de beheerder van Duckfiles duidelijk en openbaar toegegeven dat $%#%$#$%@#^# onder de naam "Outcast" op Duckfiles gepost heeft, hetgeen samen met de rest van het bewijs duidelijk maakt dat $%#^#^#@#%$ diverse keren smaad en laster gepleegd heeft teneinde zijn "eigen bedrijfsdebiet" uit te breiden:-).

Op het internet zijn de documenten die aantonen hoe **$*@*%*&^*#** met concurrenten en zijn "tegenstander" omgaat vrij te vinden.

Het internet adres is www.boris.ro/Duckfiles_%$@#%$#%%$@#@.zip

Ik heb nog veel meer bewijs gevonden en vergaard de afgelopen anderhalf jaar maar dat bewaar ik nog als slagroom op de taart.

Waar gaan we heen als een bedrijf als ^#$^#@%@#%%$ onder een op listige wijze verkregen admin password van een ander board te pas en te onpas berichten (op een board dat voor hobbyisten bedoeld zou moeten zijn) verwijderd en aanpast als dit in zijn voordeel is? Waar gaan we heen als een dergelijk bedrijf onder allerhande schuilnamen te pas en te onpas mensen in de zeik zet en zich ronduit negatief en onwettig over privépersonen, bedrijven en websites uitlaat als dit wederom in zijn voordeel is?

Ik heb ook brieven gezien waar **$*@*%*&^*#** op ernstige wijze smaad pleegt tegenover andere bedrijven in een poging zijn eigen inkoop kanalen uit te breiden en de concurrentie zwaar in discredit te brengen.

Ik zeg maar één ding: Ik zal niet rusten voordat deze persoon zijn schandalige handelingen openbaar toegeeft.

Het spijt me voor de mensen die mij uitdrukkelijk verzocht hebben dergelijke berichten niet te plaatsen, maar ik vind dat de waarheid aan het licht mag komen.

 

Ron.

 

*** Ik heb dit bericht aangepast om te voorkomen dat andere mensen door mijn acties in problemen geraken.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 72
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit onderwerp

Beste reacties in dit onderwerp

Citaat:
maar ik vind dat de waarheid aan het licht mag komen

 

200% mee eens <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit soort bedrijven worden op het internet door middel van zelfregulering gestraft. De waarheid komt altijd boven tafel en dit soort partijen delven snel het onderspit. Geloof me <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />. Ik denk dat het WEL verstandig is om correct te blijven !!. Je mag zeggen wat je denkt, echter een ieder die verwijten uit moet ze ook objectief en bewijsbaar kunnen onderbouwen zoals hierboven staat.

 

Ik wens je veel succes en steun toe. Misschien is het verstandig om even lijstje te maken van degene die achter je staan. Een eenling tegen 400-800 steunende sat4all-ers snapt dat hij/zij te ver gaat.

 

Mysat

Niks is geheim in deze wereld, ik weet alleen soms niet waar of van wie ik de juiste informatie kan krijgen


+++ 4 x VU solo SE /  T90 / 7 Quad LNB's / OpenPli / Latest Oscam / Raspberry / Strong SRT7404 (op de plank voor de jaarlijkse update ) +++

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sommige mensen moeten maar eens hard tegen de lamp aan lopen.

 

Je bent de oprichter / starter van dit forum dus je mag zeggen en doen wat je moet doen in belang van het forum.

Je bent persoonlijk benadeeld door het toedoen van een ander (privacy wetgeving) omdat hij je gegevens openbaar heeft gemaakt..Dus laat hem maar die zaak beginnen denk dat een rechter hier niet eens aan gaat beginnen..Die zal deze zaak meteen van de tafel vegen en jou gelijk geven..en **$*@*%*&^*#** een hartig woordje toespreken..

Dus doe wat je moet doen toxic, maar hou ons wel op de hoogte !

Er zullen echt wel een hoop mensen meer zijn die die "chat" etc wel kunnen herinneren denk ik, die je ook wel kunnen / willen bijstaan denk ik.

 

Suc6

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als Patrick eens wat beter naar zichzelf zou kijken en niet zo onozel reageerd op klachten betreffende door hem zelf geleverde Nextwaves e.d. dan zou hij wel beter weten, ik stel voor dat een ieder die via hem inferieure producten verkregen heeft zich meld met de dreiging van een rechtzaak tegen hem. De door hem verkochte producten doen nml. niet wat de specificaties pretenderen.

 

Mijn steun heb je

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Nee, de e-mail die van **$*@*%*&^*#** afkomstig is, heeft hetzelfde IP adres als het IP adres in de edits op duckfiles. Zelfs tot op de dag van vandaag nog.
Er kan dus geen enkele twijfel over bestaan.


Los van de verdere discussie waarmee ik je veel succes wens, ben ik het niet met bovenstaand citaat eens.

Het is wel degelijk mogelijk dat meerdere mensen hetzelfde IP adres gebruiken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...