Ga naar inhoud


welke patch is het beste


Gast raj

Aanbevolen berichten

ik wil weten welke patch momenteel voor mijn hummax 5400z het beste is.ik heb met twee vrienden het zelfde hummax 5400z.ik gebruik 2.0,mijn vriend heeft 3.1 maar hij kan niet de kanalen kijken dat ik wel kan zien:zoals de franse zenders van hotbird.is 3.1 geen goede patch of zou ik beter mijn 2.0 houden of is dat met iets anders te maken.kan dat ook iets met de funcard 6/1?wat zou hij doen om momenteel de meeste zenders te kunnen zien?zouden we een module kopen(irdeto+viacces)wie kan me helpen?met dank.ik wacht op een antwoord,wie heeft eenantwoord op mijn vraag?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Raj,

 

ach wat is beter,

kijk als je zoals je zelf al zegt nu meer zenders kan bekijken als jou vriend, en je heb hem alleen maar om ernaar te kijken, dan hoef je toch niet de moeite te doen om er een andere firmware in te zetten.

Maar als je de T.O.H. 3.01 mooier vind dan moet je hem er gewoon inzetten en dan zien dat je ook alles optimaal aan de praat krijgt, dat is de hobby.

Ik denk dat je met de nieuwe firmware niks meer kanalen open krijgt als met de nieuwe, alleen de nieuwe heeft wel wat verbeteringen, als je de nieuwe toh 3.01 ergens download dan zit daar een lijstje bij wat die verbeteringen zijn, en dan kun je een beslissing maken of je wel of niet over wil stappen.

 

gr. cobes

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het heeft inderdaad iets te maken met de funcard met 6in1 codes erop. Zonder die kaart zie je inderdaad bar weinig op je Humax.

 

Als je vriend met firmware 3.01 in het bezit is van zo'n fun kaart zou ik hem adviseren om er eens nieuwe codes op te (laten) zetten... Waarschijnlijk dat die dan weer beeld heeft.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...