Ga naar inhoud


Waar is een Topfield 5000 in Duitsland goedkoop ?


Gast

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met het aanschaffen van satelliet tuners in Duitsland ?

wie kan mij een link sturen naar een betrouwbare en scherp geprijste webwinkel voor een Topfield 5000

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ze zullen ongetwijfeld ergens in Duitsland goedkoper te krijgen zijn, MAAR ; als er dan wat mis is met de machine dan moet je wel retour leverancier in Duitsland (grijze import noemen ze dat).

Koop je hem in NL bij een erkend verkooppunt dan krijg je netjes NL-Garantie (de garantie wordt gedekt door de NL importeur, waar ie origineel vandaan komt).

 

Is toch wel wat waard. Die paar tientjes korting en die sloot benzine om hem te gaan halen, wegen vaak niet op tegen de lagere prijs.

Goedkoop kan op die manier wel eens "duurkoop" worden.

 

 

Is maar een advies, maar ik zou voor die paar tientjes geen risico willen lopen met een machine die eigenlijk "net" gereleased is....

 

Overigens heeft mijn voorganger het bij het rechte eind als ie zegt dat er hier niet om dergelijke links gevraagd/geschreven mag worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als jij iemand in Duitsland kent id de Toppie al te krijgen voor 546Eurios!

@Ozzo, ik heb mijn Toppie 4000 in Duitsland gekocht, meteen 150Euro minder met 2/TWEE jaar garantie. Ik weet dat in Nederland alleen met 1 jaar garantie komt of is het niet zo?

Als mijn Toppie stuk gaat (hope not <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />) dan stuur ik het naar de winkels (op mijn kost naturlik, maar dat is hetzelfde als rijden kost + tijd,van mijn huis naar Rotterdam, waar ik hem goedkoopste gezien had)en krijg ik hem terug gestuurd op hun kosten naar de reparatie.

Dus het is echt kijken naar de besparingen, few pennies/Euros is niet waard, maar als wij praten over 100+ dan...? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Zap

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
dat scheelt maar 60 euro dan daar voor ga ik niet naar duitsland
ik woon in belgie en heb mijn topfield in nederland besteld om da het minstes 200 euro scheeld


toen ik zoekende was naar een PVR 4000 kwam ik er achter dat wat de ontvangers in Nederland 2ehands kosten, ik er in duitsland een nieuwe voor kon kopen (inclusief de verzendkosten) dus kan je wel raden waar ik hem gekocht heb ;-)

Maar ik geloof dat het voor de 5000 minder scheelt. (is ook nog maar relatief kort op de markt)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...