Ga naar inhoud


Welke SCSI-kaart + Kabel?


Elvos

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik ben dan eindelijk toch eens van plan om een SCSI-kaartje te kopen voor mijn Nokia 9200 om zodoende m.b.v. dvbrecorder videobeelden op te nemen op mijn PC (P4 2,5 Ghz WinXP Pro).

Ik heb al veel gelezen op dit forum, maar het is me alleen nog niet duidelijk geworden wat voor soort SCSI-kaartje en kabel ik daarvoor dien te gebruiken.

Verderop in dit forum staan wel wat tips en ook links naar websites met ondersteunende SCSI-kaarten, maar dat zijn berichten van meer dan een jaar geleden.

 

Aangezien er SCSI-kaarten in verschillende prijsklasse zijn, wilde ik eens vragen wat het verschil is tussen een goedkope en een duurdere.

Moet ik ook nog ergens op letten bij de aanschaf van een SCSI-kabel, en is een kabel van bijvoorbeeld 10 meter net zo goed als een van 1 meter of zo?

 

Verder zijn alle tips m.b.t. aansluiten en gebruik van dvbrecorder alvast van harte welkom! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

Met Vriendelijk Groeten,

Hakim!

Link naar reactie
Delen op andere sites


voor mij kan je reeds met een standaard (goedkope scsi kaart aan de gang, ten aanzien van de scsi kabel heb ik wel een adres voor je in duitsland maar dan mot je ven een pm sturen.

 

Gr,

Droompje

Gr,

Droompje

 

(2 maal EVO Enfinity Xcombo +, Echostar1.20 draaibaar met jaguer positioner, triax 0,64 met quad lnb, Viasat 78cm met 3 keer quad lnb)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Quassi:

Dank je wel voor de link maar die was ik ook al ergens in een eerder bericht tegengekomen.

Die lijst heeft in mei 2001 zijn laatste update gehad dus vandaar mijn vraag of de goedkope SCSI-kaartjes die er tegenwoordig zijn ook werken.

 

Buiten een SCSI-kaart en kabel heb ik toch verder overigens niets nodig om dvbrecorder via mijn Nokia 9200 op de PC te laten werken, of wel?

 

 

Groetjes Hakim! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus je hoeft maar één keer met je ogen te knipperen Ome Merde? WooooW!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

Ik heb de kabel en SCSI-kaart nog niet in huis dus tot die tijd ga ik het maar aan de binnenkant van mijn ogen bekijken! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Maar goed, ik ben overtuigd... Het wordt dus SCSI!

Allemaal hartelijk bedankt! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

Groetjes Hakim!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...