Ga naar inhoud


[Strong] Hispasat


Gast

Aanbevolen berichten

Vandaag mijn schotel draaibaar gemaakt. Op Astra, Hotbird en Sirius prima ontvangst. Op Hispasat blijft alles echter zwart. Wel beeld op de FTA kanalen maar verder niets. Ik heb de meest recente JC files gebruikt (in mijn Fun4 kaart) en ook verschillende PID instellingen geprobeerd. Helaas blijft het beeld zwart.Ik had verwacht dat de Nagra kanalen open zouden gaan. Kan ik hiermee ophouden omdat deze kanalen niet te openen zijn met een Strong 8100, of moet het wel kunnen werken? Als iemand voor mij een tip heeft, dan hoor ik het graag.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bedank Rebel. Uit je reactie maak ik op dat het zou moeten kunnen werken. Ik heb ook de J*lia files gebruikt echter geen beeld. Zijn er hobbyisten die op "Hispasat" (met een 8100 met Fullmulticam EDv2 en Fun 4) de Nagra kanalen open gekregen hebben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Guppy, ik heb hier net edv4 uitgebreid met 80cm dish en een adapter voor de hotbird en heb m´n oude schotel op de hispasat gezet. Nou kan het aan mij liggen, maar ik heb met de laatste em*ec files van 18dec geen beeld. Welke versie gebruik jij? een PM´etje stel ik op prijs...want we willen geen regels breken op het forum natuurlijk.

 

@ Rebel,

 

Rebel ik schakel tussen 3 LNB´s met een Disecqc 1.0 met 4 uitgangen. Hij lijkt echter de hispasat niet op te pakken terwijl hij zonder disecqc wel werkt. Enig idee wat het probleen kan zijn, Scahkelen tussen hotbird en Astra gaat perfect.

 

Thanks i.a.

 

Gr, Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas Sid, de *mt*c files die ik gebruikte werkten alleen begin vorige week prima. Sinds donderdag openen ze de Spaanse Hispasat kanalen niet meer. Alleen FTA en Portugese kanelen gaan nog openen. Heeft te maken met een wijziging in de codering. Zie ook het onderwerp "sateliet coderingssystemen" topic: Conax, Nagravision e.d.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...