Ga naar inhoud


Tetra 1.0


Holein1

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ik ben zelf nog niet zo thuis in Xtreme maar een vraag van een kennis van mij luid. Xtreme had last van freezes met Penta 1.09 icm Seca II kaart. Op aanraden hier Tetra 1.0 op gezet, maar nu loopt de Fun4 niet meer. Wat te doen ik zie even de penra's door de tetra's niet meer. Hij wil graag beide kaarten kunnen gebruiken.

 

gr.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.3 Emu 3.8 / Strong 8100 / Triax 78 /UN Quadro LNB ***

Link naar reactie
Delen op andere sites


Fun4 loopt uitstekend met de Tetra. Je zal wel een paar zenders missen, of zenders die alleen geluid geven en geen beeld. Wel goede files op die Fun4?

 

Een kleine aanvulling: had vanochtend ineens op de Ned. zenders geen geluid met de Fun, voor 't eerst in de geschiedenis. 'k Heb geen FTA-zenders geprobeerd toen, dus weet niet of het algeheel was of alleen die paar Ned. zenders die ik probeerde. De originele Seca-kaart eringestopt en toen wel geluid. Vanavond maar eens verder kijken/luisteren. Misschien is CanaalDigitaal bezig met de oude Irdeto.

Mvg, Dick

 

-- Dreamobox 7000s (80GB) / Multytenne en een inactieve vaste opstelling voor Astra1 en een aantal ontvangers die weg mogen/kunnen ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...