Ga naar inhoud


domme fout hersteld maar nu nieuw probleem


Gast

Aanbevolen berichten

op mijn hyundai zet ik mijn schotel op sirius. dan haal ik de antenne eruit en sluit mijn dream aan. ook op sirius. hij ziet heel even bv. ticket en dan niet meer. ga dan naar motorsettings, zoek net zolang tot ik sinc heb, save geef rotor pos. 1 in maar krijg geen beeld meer. en iedere keer als ik go to xx aangevinkt heb en ik ga even naar een ander configuratie scherm en weer terug staat hij weer uitgevinkt. nou zeg nu zelf, zijn dat een hoop problemen tegelijk of niet?

Link naar reactie
Delen op andere sites


dat heb ik gedaan maar als ik go to xx heb ingegeven en ik ga uit het menu en dan weer erin staat goto weer uitgevinkt. nu heb ik 4 sateliten met de hand ingegeven en nu gaat het wel goed. de goto is nu uitgevinkt. als ik sirius aangeef als de nul positie en ik richt hem met de hand uit kan ik maar tien sec. kijken en dan staat hij er weer naast. de coordinaten kloppen en recalc. werkt dan ook niet voor de andere sateliten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dan zul je waarnschijnlijk de lengte graad aan moeten passen om hem het beste signaal te kunnen geven

 

4 sa'ts maar met handmatig...??? hun..? meer als 10 komt eerst anders staat de schotel niet goed

 

als je handmatig bijna geen sat's kunt ontvangen dan met goto helemaal niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

 

kijk dat eens eerst na... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

AZbox ME 0,4 Tb en Dreambox 500HD met 1,5Tb + netwerk schijven

Popcorn Hour A-110 met 1 Tb Eminent 7071 met 500GB

Dreambox 500HD met 1,5Tb aan netwerk schijven

PS3- nick name JOSSIE-NL

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee nee zo bedoel ik dat niet. ik heb er maar vier ingesteld maar ik kan er veel meer hoor. ik dacht alleen ik maak het in orde zo als het hoort en dan heb ik ze automatisch allemaal. hoef ik al dat werk niet met de hand te doen. maar als ik nu een andere settingslijs erop wil zetten ben ik alle posities weer kwijt. en dat is niet de bedoeling.

Link naar reactie
Delen op andere sites

sla je de instellingen wel op door op de groene knop te drukken ...tis maar een vraagje <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

groeten

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

als je een stab hebt kan je het vergeten, die kan alleen gereset worden door de stab-mannuh <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

een sg2100 kan je volgens mij wel resetten, zoek maar even op het forum. ik weet zeker dat het er op staat (heb ik ook al eens naar gezocht).

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

de roter die ik heb is een rotor sat 120. ik hen de gebruiksaanwijzing nog maar daar staat niets over in. vandaag heb ik een dreambox voor mijn neef in orde gemaakt, aangesloten op mijn systeem en had het zelfde probleem. als ik hem bij mijn broer aansluit doet hij het perfect dus het moet aan de rotor liggen. als ik de sateliten met de hand invoer gaat het goed. ik moet dan de goto xx uithebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...