Ga naar inhoud


Geen Kiosk met TF5000 + Penta1.11Conax


Fabian

Aanbevolen berichten


<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Citaat:
Met de MR 1.055 no problemos hier.....

 

Lijkt me sterk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> MR ondersteunt KIOSK nog niet, en P1.11 is voor de Magic.

 

En dat werkt dus prima hier in Axas 1.42 en TF4000. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Todays dummy is tomorrows expert!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben verder aan het testen geweest. Op de Manhattan Plaza werkt de Penta1.11conax als een speer. Op de TF5000 krijg ik echt geen beeld. Alleen als het modul erin en eruit haal, krijg ik beeld op de Canal+'en en Discovery's, maar niet op de Kiok'en. Ik denk nou toch echt dat het aan de SW van de TF5000 ligt! Het wordt nu toch echt eens de tijd dat hiervoor goede SW komt. Ze weten toch ook hoe het moet voor de TF4000!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry Fabian maar je kan natuurlijk niet een fabrikant van een ontvanger verantwoordelijk gaan stellen voor het feit dat een illigale soft voor een CI moduul niet werkt op zijn ontvanger. Dat wordt gewoonweg helemaal niet ondersteund..door geen 1 fabrikant van ontvangers. Topfield kennende zullen ze stiekum toch wel heel erg goed gaan kijken naar dit probleem. Ik moet overigens zeggen dat ik van derden heb gehoord dat het wel werkt op een 5000 penta 1.11 met conax. Ik zou vanavond na mijn verjaardagsfeestje eens met een waarschijnlijk aangeschoten kop proberen 1.11 op mijn magic te knallen en dat zelf eens gaan onderzoeken. Kan natuurlijk ook weer aan de zenderlijst liggen...

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vergeet niet dat ze nooit zo veel ontvangers verkopen als je alleen maar FTA en "legale" kanalen kunt bekijken. Maar goed, ik begrijp jou standpunt. Welke settingslijst gebruik jij dan? Zelf heb ik die van *************** en Bosso geprobeert. Maakte voor beide geen verschil.

 

[color:"red"] Denk je dat het forum voor Jan Doedel namen verminkt?

Zeer irritant dat je deze verboden naam dan o p - d e z e - m a n i e r - s c h r i j f t.[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
MR ondersteunt KIOSK nog niet


Kom je daar nu bij ??? MR ondersteund wel degelijk Conax en met een Titanium heb ik hier alles open...


Ja zo kan ik het ook... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> zoals jij redeneert wordt S2 ook ondersteund door MR.
Volgens mij bedoelt hij toch echt zonder kaart hoor...

En dat werkt niet in de MR.
Todays dummy is tomorrows expert!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb toch nergens in de posting de kreet geen kaart gegeven. Heb alleen aangegeven dat ik met de MR 1.055 met conax kanalen geen probleem had.

 

Natuurlijk is dit in samenwerking met een kaart anders had er wel gestaan emulatie van..... Overigens als je andere postings van me had doorgelezen over dit onderwerp had je duidelijk kunnen zien dat ik het altijd heb gehad over de MR 1.055 in combinatie met een titanium kaart.

 

Overigens een belangrijke mededeling voor de 5000 bezitters welke een titanium kaart gebruiken. Let even op de hitte ontwikkeling welke de 5000 in de CI's veroorzaakt in combinatie met deze kaart. Het is een dunne kaart van plastic en ik heb de eerste hier al liggen welke iets andere vormen heeft aangenomen na een middagje constant aan staan van de 5000. Ik zal dit natuurlijk direct aan de NL importeur doorgeven na de feestdagen.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pffffffffttttt....Als we zo gaan gaan redeneren Satwatcher, ik heb nergens beweert dat je dat wél zei, ik heb gezegd dat je "volgens mij" echt zonder kaart bedoelde.

 

En aangezien dat voor de 1e vragensteller verwarrend kon werken heb ik dat bericht verduidelijkt, Ozzo, lijkt me ook niks mis mee.

 

Dus MR1.055 mét titanium card, of de MM met P.1.11conax met elke kaart (lege fun, S2 of gold b.v.) gooien beide Conax open..

 

Eaz up guys, of was de kalkoen aangebrandt?

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Todays dummy is tomorrows expert!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu ik alle berichten hier zo lees en ook van mijn hooggewaardeerde vriend Dr. Bommel heb begrepen dat ie wel 3 verschillende MM's heeft geprobeerd zonder dan ook maar een beeldje te krijgen in zijn TF4000/5000 zou het best weer eens zo kunnen zijn dat ik weer eens geluk heb gehad met mijn vroege versie (1.01) van de MM.

Ik heb dus het ouwe, allereerste model, dat zonder problemen beeld geeft.

Ik zal vandaag nog even langs Bommeltje gaan om te kijken of DAT nou juist het probleem is. Is in het verleden al vaker aan de orde geweest. De oude modules gingen als een speer en de nieuwere weigerden beeld te geven in de Topfields. (Waarschijnlijk hetzelfde probleem als in de Echostars).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ozzo, ik denk dat er weer eens verschillende versies van de P1.11 rondzwerven.

 

Ik heb de mijne niet van de MM site maar van Toe, en dan die xamuh.conax versie.

Ik heb al diverse PM gehad met verschillende MM én verschillende bronnen waarvandaan de P1.11 gedownload was, alleen met problemen.

 

Mischien is er ergens een "gebroken" bestandje of zo?

 

Ik heb 'm in een axas 1 draaien, dat is een clone van de MM 1.02

Todays dummy is tomorrows expert!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
zou het best weer eens zo kunnen zijn dat ik weer eens geluk heb gehad met mijn vroege versie (1.01) van de MM. Ik heb dus het ouwe, allereerste model, dat zonder problemen beeld geeft.
Hier beeld met een vrij nieuwe MM 1.03 op de Top4000 met heel af en toe wat freezes en op een paar zenders (vb. Extreme Sports) op de Thor regelmatig blokvorming.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...