Ga naar inhoud


[Strong 8100] 8100: Hoe BBC TV te installeren van schotel 2?


matelot

Aanbevolen berichten

Om Free to Air kanalen van Sky te ontvangen naast een tiental Nederlandse kanalen van C*N*L+ op schotel 1, installeer ik de kanalen in willekeurige volgorde en verwijder ik het overgrote merendeel. Vervolgens installeer ik de kanalen van schotel 2. Er zijn er echter kennelijk zoveel, dat ik niet aan de gewenste BBC kanalen toekom. Is er een andere methode om BBC 1-4 etc van schotel 2 te installeren? Bij voorbeeld door een adequate kanalenlijst te downloaden als er ergens een beschikbaar is. Ik heb inmiddels de benodigde twee kabels ter verbinding van mijn computer met de SRT 8100. Ik zoek al weken op het STRONG forum, bij Rebel en Zeguers, maar dit heb ik nog niet beschreven gezien. Het zit em niet in de signaalsterkte, want op de schotel van mijn buurman, waarop een Sky digibox succesvol aangesloten is, lukt het net zo min.

Link naar reactie
Delen op andere sites


de laatste<settinglijst, ik geloof 4b op de site van rebel heeft de astra 2 kanalen al geinstalleerd. verder moet je als je kanalen zoekt/bijvoegt wel schotel 1 even afkoppelen, want op een of andere manier zoekt hij met een disecq ertussen alle schotels af, ook al geef je alleen schotel2 op. Had van de week hetzelfde probleem.

 

Gr,

 

Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de tip, Sid. Nu begrijp ik waarom ik zoveel kanalen kreeg en niet aan de BBC kanalen toekwam. Vóórdat ik een nieuwe kanalenlijst ga downloaden, ga ik eerst op de mijn oude manier, maar dan met losse verbinding van schotel 1 als ik schotel 2 kanalen installeer, te werk. Waarschijnlijk is dat voldoende en kan ik meer gecompliceerde handelingen vermijden. Nogmaals bedankt!

 

matelot

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Sid,

 

De aanwijzing om schotel 1 los te koppelen bij het installeren van de kanalen van schotel 2 was voor mij de (eenvoudige) oplossing van mijn probleem. Bijna alle kanalen van Sky werden geinstallerd en de gezochte BBC kanalen zaten inderdaad vrij ver achteraan (800-900). Ik heb nu BBC1, BBC2, BBC THREE, BBC FOUR, BBC 24, BBC PARL'MNT, SKY NEWS en ITV NEWS. En dat alles zonder moeilijke toestanden met loader en downloaden van kanalenlijst. Dus ook geen problemen met gebruik van de C*N*L+ kaart voor het basispakket van Nederlandse kanalen.

Nogmaals hartelijk bedankt!

 

Matelot

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...