Ga naar inhoud


Conax op Thor open??


bensink002

Aanbevolen berichten

 

Ik heb een nieuwe ram.bin op het internet op de kop getikt. Als ik deze ram.bin in emu editor binnenhaal en ik kijk in de conax sectie, dan bleek daar dus twee keer een ident 20 te staan. Ik heb verder van enkele sites conaxkeys gedownload en daarin blijkt dus voor conax zowel ident 20 als 21 te staan. Ik heb de keys uiteraard vergeleken en toen bleek dus dat de tweede ident 20 ident 21 moet zijn. Ik heb dit dus in mijn ram.bin gewijzigd en toen kreeg ik een aantal seconden beeld op een Kiosk kanaal en daarna bevroor het beeld.

 

Als ik nu langs de conax kanalen zap, dan blijft het beeld zwart. M'n sammy meldt dus niet, dat de kanalen gescrambeld zijn. Heeft iemand misschien een idee, waar dit nog aan zou kunnen liggen??

 

Ik heb verder ook nog enkele keys van Ticket gewijzigd en deze kanalen gaan weer netjes open. De emulator-software werkt dus prima.

 

Groetjes,

 

Arend.

Groetjes,

 

Arend.

 

Topfield 6000 PVRE - T-rex 4.6 (Predasaurus2.29)-Funke 99 / 68 - Digipower SG2100 -

Topfield 3000 CI-Pro

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik moet hierop terugkomen bij nadere inspectie van m'n ram. Ik zie dat nu key 21 er ook bij staat (blindelings een andere ram erop gezet voor de 30w).

Ik herinner me wel dat het ook werkte met alleen key 20.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kwas even een paar dagen weg, maar kheb nu 3.2 er in en mooi alles in 1 maal in orde met de files van Goran.

 

Wel jammer dat alleen taquilla werkt op Hispasat, maar ach we hebben zo weer aardig wat kanalen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Ik ben benieuwd naar versie 3.3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey hallo allen,

 

even een kleine aanvulling tbv die key 20 en 21, voorzover ik weet gebruikten we die key 20 voor de bulgaarse mux opde thor, nu we inmiddels ook de rest op de thor kunnen zien hebben ze key 21 erbij gezet, dus volgens mij zal je ze alletwee moeten hebben voor het hele pakket, iniedergeval heb ze er alletwee in staat hierzo enne loopt gewoon als een trein....

Enne DSR9500 wat betreft die cabo, tja dat kwam gewoon simpelweg ongelukkig, het moment dat zei ook die MECM gingen doen was ecxact gelijk als met het tijdstip dat deze emu uitkwam, het werkte namelijk nog wel de eerste anderhalve dag!!! Maarja gewoon rustig afwachten de nieuwe versie is onderweg!!!

 

Greetz

Digibeta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...