Ga naar inhoud


[Strong] Nationale Poolse zenders (TVP1&2)ook te ontvangen?


Gast ML2

Aanbevolen berichten

Hoi iedereen,

 

Wij zijn in het bezit van een strong 8000 en hebben zelf de nieuwste firmware(van 4-12-2003) van Rebel erop gezet. Hierdoor kunnen we weer poolse zenders(met o.a. TVN) kijken, maar ook diverse viaccess kanalen. Many THX REBEL <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />! Helaas werken TVP1 & 2(de nationale zenders van Polen via de hotbird, nummers 1104 & 1105 in de zenderlijst) nog niet. Bij onderzoek blijkt dat deze gebruik maken van Nagra codering. Ik heb gelezen dat het kan liggen aan de funcard 2 die dan te langzaam is voor nagra decodering. Heeft het zin om een zgn titanium kaart of andere kaart te kopen hiervoor? of zijn deze zenders helemaal niet decodeerbaar? Alvast bedankt, mvg Marco Letterman.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zou mooi zijn als dat hier ook zou werken:-) Hier even een verslagje wat ik vandaag gedaan heb. Ik heb eerst de nieuwe(29-12-2003) l*xs** files ingelezen(zowel de SX als de SX jc), maar dat had geen effect op tvp 1 & 2. Heb hierbij wel gemerkt dat de SX jc 6in1 multicam beter werkt. Hierna heb ik firmware STR 8000 fullmulticam4000 freedom version 2.0 + settings Seca2 support erin gezet. (Ik had de STR 8000 fullmulticam4000 freedom version 2.0 + settings Seca2 support(niet van 4-12-2003 zoals ik eerst dacht, sorry)). Nu werken er wel meer viaccess zenders, maar helaas geen TVP1 & 2. Ook gekeken op welke codering hij stond(onder optie voorkeur kanalen en codering keuze), bleek nagra, maar als ik op + klik, dan staat er fta. Wat me wel opviel is dat ik heel even beeld had op het kanaal van tvp 1. Het leek erop dat dit beeld wat ik zag niet van tvp 1 was maar van viva polen(muziek zender). Misschien is dit ook de reden waarom hij op fta staat(viva is een fta zender). Mochten jullie nog iets weten wat ik zou kunnen doen, dan hoor ik het graag. Alvast bedankt. Marco

Link naar reactie
Delen op andere sites

de poolse zenders tvp 1 en 2 zijn voorlopig geschrapt(volgens informatie in polen kan het zijn dat ze terug komen in het pakket) in he pakket polsat en zijn niet fta te ontvangen.en heb ook vernomen dat je ze met een atmelkaart ook kunt kijken.

groet peter

pioneer btc1430,triax 78,echostar dsb 606 (polsat nagra 2)abo tvv en polsat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...