Ga naar inhoud


XTREME PORBLEEM!!!!!!!!!!!!


Gast

Aanbevolen berichten

Hij jongens, heb een probleem en dat is dat mijn XTREME geen kanalen meer kan scannen.het is een Xtreme waar penta 1.11 in zit.deze had ik uit gedaan en toen ik het later aan deed, deden mijn kanalen het niet meer.Het soft van de Xtreme zit er wel in maar cas staat nu op niet geinstalleerd.ik dacht dat ik dus alles kwijt was dus deze opnieuw gescant op Hispasaat maar nu vind deze niets meer.Heeft iemand hier ervarin mee, want de FTA kanalen zou deze moeten weergenven ook al is de Ucas kapot,niet?Verder reageert deze wel op alles en er is ook signal aanwezig maar geen kanalen.Als iemand wat weet dan is deze van harte welkom.

De groeten..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Met de MM loader er weer penta 1.11 in zetten. Als er de dreamload op zat dan moet ie weer doen.

En zit er de dreamload niet in met casinterface weer alles op gang maken. Dan moet alles weer oke zijn??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

~ VU+ ULTIMO ~ Open pli® 4 ~ HUMAX 5100 ~ Kabelbox ~ TRIAX 78 ~ Astra (19,2) Astra (23,5)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb destijds hetzelfde probleem gehad. Je hebt inderdaad een cas-interface nodig om de xtreme weer aan de praat te krijgen. Opsturen naar de fabrikant kost volgens mij handen vol geld. Misschien dat er in je omgeving iemand is met een cas-interface? Elders op dit forum staat meer info over hoe te werk te gaan. Succes! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp het ff niet! Je hebt penta 1.11 erin gezet en nu doet je receiver niks? Hij ontvangt dus ook geen FTA kanalen? Dan ben ik bang dat degene die tegen je heeft gezegd dat het aan de UCAS ligt er een beetje naast zit. Ik weet zeker dat jij je receiver open hebt gemaakt, de UCAS uitgeschakeld en daarna een satscan gedaan (ik ken jou, ik weet gewoon dat je dat hebt gedaan), als je dan ook geen beeld had lijkt me duidelijk dat het niet aan de UCAS ligt, of vergis ik mij nu? Zoja, dan mag iemand mij corrigeren.

 

Succes vriend en als je een CAS interface nodig hebt, kan je me vinden, toch?

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

als de reciever niet ontvangt heb je je xilinx chip gemold,krijg je waarschijnlijk met een casinterface ook niet meer goed.

Blijf van die 1.11 af zet die in een matrix of mm.

mr in een ucas zette geeft ook veel risiko,terwijl de modulen steeds goedkoper worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Okee, laten we zeggen dat de xillin chip naar de klote is, komt dat dan door de pentan 1.11???En zo ja hoe zou je die kunnen maken dan???De winkel zegt nammelijk dat die het kunnen maken met een cas inter.??/Kan je die niet gewoon herprog. met xillin files??

{de fabrikant is er nu mee bezig nammelijk]

groetjes goede vriend Bimbas, ken je mij???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij cammy staat er iets over de xilin en files, progammers etc...

Maar je zag dat mijn receiver wel op de desbetreffende frec. gewoon signal had...dus????

of het de nieuwe type is of niet dat weet ik niet, is +- een half jaar oud.

gegroet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met cas-interface en casstudio lukt het idd niet, maar met NAXJ en de cas-interface en de juiste .jed file heb je meer kans.

 

 

Met de cammyprogger en iMPACT en de juiste .jed file kan het ook nog geprobeerd worden natuurlijk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou jongens... ik laat jullie weten wat de fabriekant ervan gebakken heeft.Ik zit al bijna een mand zonder d+ dus iets langer kan nog steeds.

het is vooral allemaal hobby werk en het is haarstike leuk om elke dag iets nieuws te leren over deze tema.

MOET MIJN LERAAR OOIT EENS OVERTREVEN,NIET???

OOK AL IS HIJ EEN VAN DE BESTEN IN DIT VAK MAAR NIETS IS OMMOGELIJK,TOCH MEESTER <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet wie je leraar is, maar geloof mij maar dat het niet gaat om het overtreffen of niet van iemand......het gaat erom dat we met z'n allen leren en met z'n allen bereiken wat we willen (beeld) en onze apparatuur beter leren kennen. Het beste leer je met vallen en opstaan en iedereen hier die wat weet (of denkt te weten) over dit onderwerp heeft ooit iets 'gemold' aan apparatuur, dus je bent niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
@ bulso
zo zie je maar weer! lees eerst eens het forum <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> door,voordat je er nieuwe software er op zet.
dat kan een hoop problemen en geld schelen.


Ja dat klopt wel een beetje maar wil je er verstand van krijgen dan moet je niet alles voorgekauwt krijgen en zelf een beetje rommelen...het kan je wat kosten inderdaad maar vergeet niet dat het boven alles een duur hobby blijft en als je geen geld en moeite wilt uitgeven dan zou ik er gelijk mee kappen.Het draait niet allen om die paar uurtjes per week dat je naar die "betaalde" zenders mag kijken maar om het fiet dat je dat voor elkaar krijgt.Is tog haarstike leuk man <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...