Ga naar inhoud


geen ned. zenders topfield 5000?


Gast

Aanbevolen berichten

Weet iemand hoe je de nederlandse zenders op de topfield 5000 kan vinden. We hebben wel ontvangst op de astra en kunnen heel veel zenders vinden. Helaas geen ned 1/2/3 en rtl 4, net 5 etc. Kan het zijn dat je eerst zo'n kaart moet programmeren om de kanalen open te zetten? Daar zijn we op dit moment de software voor aan het zoeken. We hebben een M5 lader en een Prussian galaxi kaart.

 

Alvast bedankt!

 

Karina (schotelbeginneling) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hey,

 

De schotel stond goed gericht (denk ik) maar in de fabrieksinstellingen van de topfield stond alleen de astra en niet de astra 19,2E. Ik heb de nieuwste firmware van Topfield en het programma vega (channeleditor) gedownload van http://www.topfield.co.kr. Met het programma vega kon ik een bestaande zenderlijst die ik daarna op de website http://www.geocities.com/bosso73 vond naar de topfield downloaden. Dit was erg handig omdat de zender in deze lijst al op logische volgorde zitten.

Nou ja nu nog op zoek naar een programma om op de smartcard te zetten met de M5 loader. Ja de spullen hebben we wel in huis. Nu de kennis nog <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />.

 

Bedankt voor jullie hulp!

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...