Ga naar inhoud


nokia 9500, waar op te letten bij aankoop


uniden

Aanbevolen berichten


vooral op letten als ie beeld geeft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

neuh, check of de cam aanwezig is (zit achter het plexiglas aan de voorkant). indien mogelijk ook seriëel de verbinding testen daar er nogal wat SMD-chippies uitroken (hoge kosten om dit te repareren).

ook de a/b checken, slijten snel (vind ik).

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

ook handig als je weet of de cam gepatched is.Kan je zien als je het doosje openmaakt en er een voetje inzit of via het menu.in het cam menu moet dan AMON ... of dvbk staan..

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ook goed om te zien welke prijs er voor gevraagd wordt!

Kijk eens in het TK/TKG forum daar gaat echt een wereld voor je open!

Ik wens je dan ook veel suc6 toe met de aankoop en eventueel WELKOM in de Nokia forever wereld bij S4A <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

He Harry hoe zoek jij die feeds klop je gewoon de freq in sr en fec op nul gelaten en laat hem dan de betreffende freq scannen of is der misschien ook een andere tooltje zodat ie de hele band scant , heb wel eens DVB2000commander gedraaid je moet dan een vergelijking maken met eerdere signal scans en daar een search middels eeen pointer op draaien ,maar vond het nou niet echt gebruiks vriendelijk.

Verder heb ik wel eens een lijst met freq gehad waar de fec en de sr nul zijn ingevuld dan moest je dus over de kanalen heen zappen met tussenposen geeft de meterop het display signaal dan moest je via menu 6 laten scannen .

Denk misschien heb ik wat gemist en weet jij of een ander een betere oplossing

 

een zeker niet ontevreden nokia 9500 bezitter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Barry

Mvg Barry

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi balans,

 

Ik doe het op die archaïsche manier, ik zoek eigenlijk alleen op de I805 op C-band: ik heb de hele band in de settingslijst gestopt met intervallen van 10 MHz, de SR op nul en de FEC op automatisch. Op elke frequentie een seconce of tien laten wachten. Beetje suffige bezigheid om te scannen maar iets beters weet ik niet; ik heb geen scsi.Feeds kijk ik overigens niet. Het gaat mij om nieuwe kanalen. Maar tegenwoordig zijn er genoeg personen met blind search receivers die naar Lyngsat posten zodat je als je op Lyngsat kijkt hoogstens een paar dagen achterloopt. Daar ga je niet een uur lang de band handmatig voor afscannen.

 

Overigens zullen we binnenkort op menig satreceiver blind-search hebben. Waren het eerst wat obscure chinese merken (Coship, Satwork), nu komt ook Fortec Star met een Blind Search ontvanger. Dan is het gewoon met de afstandsbediening uit te voeren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...