Ga naar inhoud


Mediastilte Balkenende ivm bezuinigen


Gast Kimble

Aanbevolen berichten

Stel voor dat alle Nederlanders de resterende periode van "De Wizzard", maar eens een betalen aan belastingstop moeten aanhouden.

 

Stel je voor dat je aan de pomp staat en ineens veranderd de benzineprijs van 1,12 Euro in 3,50 Euro....ff balen als je net een 80 liter erin heb staan pompen.

 

Als alle A-sociale met rust gelaten worden en geen tot een minimale belasting betalen omdat oom agent in z'n ME pakkie niet aan durft te bellen bij de caravan en zo-ook de deurwaarder van de fiscus, dan ga ik maar eens verhuizen.

 

Schotel mee, woonwagen, rooie diesel,lantaarnpaaltje aftappen, wietplanjes als erfafscheiding en zo'n bordje met een blaffer (hier waak ik)

 

Heb ik ineens 3x zoveel inkomen, en als ik dan ook nog eens een auto-bedrijfje start en de btw alleen terugvraag ipv afdraag dan zit ik er voor de rest van mijn leven warmpjes bij.

 

En eer ze het in Den Haag doorhebben dan staat het water op het binnenhof toch al 80 cm hoog.

 

Maar laten we het nou gewoon netjes doen, de Flodders doen dat toch ook. En in Cappelle aan den IJssel is er vast wel een villawijkje <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


boverstaand vind ik nog meevallen. Wat er vorige week en deze week in de krant stond dat irriteert me meer.

 

Fiscale vrijstaten. Het is godgeklaagd.

 

Olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

Door de media stilte zijn we alvast gewaarschuwd .Het zijn de mensen die minder dan modaal verdienen die het gelag moeten betalen. Nog niet zo lang geleden is de belastingdruk voor de hoge inkomens met ruim 20% gedaald. Ik heb nog nooit een loonsverhoging gehad van 20% in een keer. Toch doet de VVD het niet slecht om de OZB op te heffen zodat Jan-modaal de kaviaar voor Wassenaar kan subsidieeren. Natuurlijk gun ik de mensen in die gemeente wel hun verzetje maar ik vraag me wel af of het mogelijk is om voor 55 plussers die minder hebben dan modaal dat de pil van Drion in het ziekenfonds kan komen.

Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden

 

Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Door de media stilte zijn we alvast gewaarschuwd

 

Gewaarschuwd door de media stilte. ?????????

 

Dat was ik al direkt na het presenteren van het huidige kabinet

De grootste party van Nederland is aan de kant gezet

Ik peins me suf hoe die zakkenvullers zo snel mogelijk weg te krijgen.

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Politieke voorkeur maakt niet uit in dit geval. Was alleen een beetje pissed off toen er staatssecretarissen en ministers tijdens hun vakantie eens gingen kijken wat er in 't land speelde.

 

Donner ging naar een koffieshop (boot) en weet nu wat wiet, hasj is nadat ie hierover uitvoerig was uitgelegd.

 

Huppeltrutje van de zorg ging naar een school op op plastic poppen te oefenen hoe ze moest reanimeren. Ze had beter de wachtlijsten eens kunnen doornemen. Halen ze een rollater uit het pakket omdat een fietser ook zelf z'n fiets moet kopen. Mijn opa (rip) liep met dat ding in huis, en ik ken geen een fietser die door z'n huis fietst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • Moderator

waren het nu de gehandicapten en zieken die ze weg willen bezuinigen staat er een nieuwe ronde al klaar en die is nog erger als de ronde die we net gehad hebben.

Hoorde net op het nieuws dat ze van de 110.000 bedden voor bejaarden er 70.000 weg willen bezuinigen!!!als dit doorgaat dan zullen er 40.000 bedden zijn voor bejaarden.Deze regering wilt dat de burger zijn normen en waarden laat gelden.Dus dat de buren en familie deze bejaarden verzorgen...waar zijn ze mee bezig in den haag <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Als dit doorgaat dan zullen we wel vaker in de kranten lezen dat een bejaarde na 4 weken dood gevonden wordt...

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Van mij mogen ze "Harry Potter" en zijn consorten ook het bos in sturen om er nooit meer uit te komen, maar als je kritiek wilt uiten dan moet je ook gaan stemmen tijdens de verkiezingen.

Vaak is het zo dat degenen met het meeste kritiek, nooit gaan stemmen.

Grtzz

hbsat

PS, ik stem SP

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

ehh..hbsat hoezo denk je dat ik niet stem?ik ben zelfs een tijd aktief bezig geweest met de tomaat.de baas heb ik ook al eens gesproken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Maar het gaat niet om een politieke voorkeur,daar is dit board niet voor.Wat ik gewoon erg vindt is dat den haag een sociale afbraak is aan het plegen.

dat ze ipv de zwakke en zieken eens de projecten laten wat nooit rendabel kan zijn of wat ze weg gegooid hebben.bijv. de betuwelijn,HSL,bananen-terminal,poolstrook,jsf,top-ambtenaren en ga zo maar door.als ze dat(ons) geld eens gebruikten aan de gezondheidszorg dan waren die al meer uit de zorgen.en dan hoeft de gehandicapte en bejaarden niet eenzaam achter de geraniums te wachten.Ook de pensioenen is zoiets.door verkeerde beleggingen en abnormale dure gebouwen moet de gewone man zich zorgen gaan maken over zijn oude dag voorziening waar hij zelf jaren voor gespaart heeft.wat zal de volgende maatregel gaan worden?verplichte euthenasie na een bepaalde leeftijd?het begint langzaam een george Orwell staat te worden.Big brother cares for you..

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat we ook niet moeten vergeten is dat een euro maar 1 keer kan worden uitgegeven....en helaas heeft iedereen andere prioriteiten.

 

Niemand vindt het leuk dat er bezuinigd moet worden, maar als het geld op is.....moet je toch wat

 

(owkee, soms kunnen ze beter op andere dingen bezuinigen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...