Ga naar inhoud


zo maar een vraag


carvan

Aanbevolen berichten

Is er iemand die me kan helpen. Ik bezit een humax 5400Z. In het toestel werden er reeds verscheiden nieuw patch's ingebracht. De laatste patch was HIC10500 to H32_MemVieuw2, deze patch daterende van 29.01.2004. Sedert ik deze patch erin heb gebracht werkte mijn toestel niet meer normaal. Wanneer ik het toestel opstarte dan kon het gerust zijn dat hij tientallen keren H.208 toonde en pas dan opstarte. Zelfs eenmaal in werking kon hij deze fout nog verscheidene keren uitvoeren. Ik bracht er opbieuw de orginele patch terug in en halverwege blokeerde mijn toestel. Nu werkt het niet meer. Het toestel vertoont zelfs geen teken van leven meer. Ik kan het zelfs niet meer in stand by zetten. De voeding van het toestel werd reeds gecontroleerd en deze vertoont geen fouten. Weet er hier iemand raad mee.

Carlos

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Ik bracht er opbieuw de orginele patch terug

 

een patch is absoluut niet origineel. ik vermoed dat je bedoelt de vorige patch (3.1) ?

wellicht is het handig de originele firmware van Humax releterend aan jouw IRD erin te zetten (vast wel te vinden op de site van Humax) en dit even aan te zien (FTA of met CI en MOSC). Vervolgens zou je de patch er weer in kunnen zetten, je loader (die dit mogelijk maakt) verandert immers niet.

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Carlos,

Als zich na het laden van de originele Firmware nog steeds hetzelfde probleem voordoet is er wellicht iets ernstigers aan de hand.

 

Maar ik ga er van uit dat dan alles goed is. Dan even een nieuwe settingslijst naar je Humax5400 sturen, en dan weer de originele TOH32.

De patch met "memview" heeft niet echt veel toegevoegde waarde (hoewel de kalender dat ook niet heeft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

 

Groetjes,

 

STOP TERRORISME

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...