Ga naar inhoud


Hotbird -ontvangst


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

ik heb een raar probleempje. Ik heb een mono-block gericht op astra en hotbird. Astra geen probleem, hotbird blijkbaar ook niet heb ontvangst maar bij sommige kanalen oa eurosport dutch krijg ik de melding " geen signaal". Weet er iemand hoe dit komt. En dan heb ik nog een tweede vraagje ivm met toegankelijkheid van kanalen. Heeft er iemand een lijst van kanalen die je normaal gezien moet kunnen ontvangen op astra en hotbird. Ik heb de sft-2000 met FW 6.20 en de laatste key-file ? Ik heb het sterk vermoeden dat ik vroeger opmerkelijk meer kanalen kon bekijken en dan vooral op de hotbird.

 

mvg

Erik

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kijk anders even op de Yahoo gebruikers groep.

Ik heb alhier nog een lijstje liggen met Astra 1 en Hotbird.

De Hotbird is goed voor 771 TV kanalen..

 

groet, Erik

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb verschillende lijsten, oa van erik en freebe. Deze zijn, dacht ik, vrij compleet, maar ik ben wel van plan binnekort ns n volledige scan te maken van astra en hotbird en deze vervolgens te sorteren. Mocht het allemaal lukken zal ik hem hier wel plaatsen.

Ik zal hier meteen n zenderlijst plaatsen, met dank aan easygoerik en freebe <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Wel ff de extensie veranderen in .bin

548023-kanalenlijst astra hotbird.txt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt Jacobus,

 

ik heb je lijst geladen en ik kan er nu al heel wat meer ontvangen maar ik blijf met het ontvangstprobleem zitten onder hotbird. Er zijn een 40-tal kanalen waar ik de melding krijg " geen signaal ". Weet er iemand de reden hiervoor. Bij een groot aantal kanalen ( hotbird ) is het ook niet mogelijk om op de "exit" toets te drukken om de code aan te passen. Heeft er iemand een idee.

 

mvg

Erik

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat heb ik momenteel ook. bij een aantal zenders blijft het signaal in het rood steken op t balkje. Ik neem aan dat dit zwakke transponders zijn, of de instellingen in de zenderlijst onjuist. Ik ga eerst het laatste eens nakijken, en als dat allmaal niet helpt zal ik weer het dak op moeten, alhoewel ik denk dat ik hem goed heb uitgericht. (N hoger signaal dan ik nu heb , krijg ik niet en de overige kanalen komen perfect door). Maar maak gerust ns n scan met je sft. En dan kijken of bepaalde kanalen nu wel doorkomen. Daarna kun je de huidige lijst terugplaatsen. En je scan kun je uploaden en bewerken. Dan heb je in principe alle kanalen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...