Ga naar inhoud


genaaid $&*$&*@#!


Gast

Aanbevolen berichten

Ik krijg op 4 maart een telefoontje van een aardige meneer van WANADOO, die mij vraagt of ik niet ADSL wil gaan gebruiken. ADSL zeg ik dat is hier helemaal niet beschikbaar volgens de KPN postcodecheck!. Nee zegt de aardige meneer bij ons is het wel beschikbaar, geen probleem. Ik zeg nog eens, maar.... KPN beheert toch het telefonienetwerk, en ook de adsl aansluitingen. De aardige meneer zegt nogmaals dat ADSL beschikbaar is op mijn postcode+huisnummer. Ik dolgelukkig, en meteen ADSL besteld, kreeg na 10 dagen netjes een bevestiging van de aardige meneer. Nu kreeg ik gisteren een bevestiging dat WANADOO de aanvraag heeft ingediend bij KPN, en dat KPN de desbetreffende telefooncentrale in MEI gaat aanpassen tbv adsl. Dus niks beschikbaar, dat komt nog.

 

Kan ik ergens mijn beklag doen over deze duidelijke oplichtingszaak van WANADOO. Eikels.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Flappie,

Als je het van zulke verkopers moet hebben als bedrijf dan weten ze zelf niet waar ze mee bezig zijn.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />


Hmmmmmmm, ligt eraan hoe je het bekijk. Ze hebben je eerder binnengehaald als klant dan bv KPN. En die verbinding wordt gewoon geleverd, alleen iets later. Op het moment dat KPN aan de providers aangeeft dat er op een bepaalde lokatie ADSL beschikbaar is, gaan zij dit direct verkopen. Waarschijnlijk zou KPN het je ook verkocht hebben. Hopelijk wel met de mededeling dat het pas in mei leverbaar is. Dus ze weten waarschijnlijk heel goed waar ze mee bezig zijn. Geld verdienen!!

Flappie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach waar maak je je druk om.

Immers ben je dolblij dat je adsl kan nemen.

Zodra het mogelijk is heb je het nu ook meteen.

Das toch fijn.

Als je adsl aanvraagt bij een andere provider moet je ook 3 weken wachten dus dat ontloopt elkaar niet eens zo heel veel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je verstandig bent ga je hier niet mee accoord (dat recht heb je volgens mij nog!) en kies je voor een goede aanbieder.

Zelfs al zou die kwalitatief even 'slecht' zijn dan heb je er in elk geval een beter gevoel bij.

Eric

Only those who know the secret can read a stream of bytes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien is het wel iets om adsl te zoeken bij een provider die op bbned zit.

Je zit daar niet met een abonnement die in tweeen gesplitst is.

Ook de upload is hier stukken hoger (als je er iets aan hebt)

Als je veel wilt downloaden op nieuwsgroepen is demon wel aan te raden.

Satelliet spullen verkocht, kijk nu met plezier via de kabel (Ziggo)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de zelfde cituatie gehad met KPN. Volgens de postkode check nog steeds geeen aansluiting.!!! Maar via Demon die weerkt met BBnet werk ik al sinds december met Adsl. Ik zit hier 3,4 km van de centrale.Advies probeer Demon.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

wees blij dat het mogelijk word

 

Mij belden ze ook op... had bijna ruzie met die mevrouw ik zei dat het technisch helemaal niet mogelijk is... zei zij van wel.... ik meteen besteld.... maar ja later bleek dus dat het bij mij dus echt niet haalbaar was....stelletje knuppels

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben gelukkig niet de enige, komt 2 weken geleden een meneer van Wanadoo aan de deur met het bericht dat ADSL mogelijk is in onze wijk en op mijn adres. Had een goede aanbieding bij zich en besloot over te stappen van Chello naar Wanadoo. En ja hoor inetrnetproviders maken je niet echt gelukkig. Het opzeggen bij Chello ging vlotjes en zonder problemen maar de klap kwam toen bleek dat adsl toch niet beschikbaar was in onze wijk en wel om de reden waarom het hiervoor ook niet beschikbaar was een glasvezelkabel (KPN toch niet zo modern <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />). Wanadoo kon het allemaal niets schelen kontrakt gewoon gecancelled. Chello maar weer gebeld want een leven zonder internet bestaat niet meer , en inderdaad zonder problemen de opzegging weer ongedaan kunnen maken. Hulde aan Chello zou de administratie dan toch op orde zijn. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Greetz.............René

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...