Ga naar inhoud


meer dan 5 lnb's voor topfield 5000


jepe

Aanbevolen berichten

Ik heb reeds gelezen dat je met meer dan 4 lnb;s moet cascaderen. Dus een diseqc 2 splitser die naar 2 diseqc 4 splitser gaat. Maar dan heeft men het over committed en uncommitted. Wat is het verschil? En hoe stel ik dat op mijn Topfield 5000 in? Ik vind het erg ingewikkeld. Heb wel alle verhalen erover op het schotel en hardware forum gelezen. Wie helpt mij verder?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nee Bigdfoot, nog niet. Ik moet mijn wavefrontier installeren op het dak, en ik wacht op iets beter weer. Het is een plat dak maar dan wil ik er meteen een ontvanger bij zetten en een tv zodat ik niet moet roepen: is het signaal al beter? Maar ik heb heel veel gehad aan jouw info en hoop dat het lukt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik ga hetzelfde doen met een topfield 4000 maar adviseer je om eerst de wave frontier te plaatsen en dan alle LNB's af te stellen appart en dan de switch boxen aan te sluiten! mocht je vragen hebben over de wave frontier ik weet niet waar je woont maar je kunt altijd langskomen , bellen of msn-en kijk maar via pm kun je mij eerst bereiken en dan zien we wel. voor de omschakeling dat ga ik ook volgend weekeind doen als mijn spullen binnen zijn. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...