Ga naar inhoud


NIEUWE FW VAN JAY MET S2 EMU


dukdalf46

Aanbevolen berichten

Ja maar mijn vraag gaat over service kaart...dat is niet duidelijk...kan iemand schrijven hoe en wat..gewoon een mooi uitleg hoe doet je dat met welke software en volgorde.

Er staat iets daar over maar ...Vroeger stond altijd een goede uitleg, zelf toen zibis kwamen met emu optie, er was goede uitleg hoe moet je emu in phill inzetten, etc. en nu duurt het heel lang tot je het door hebt.Dat is geen kritiek mensen, aleen vinden jullie zelf niet dat er zou mooi zijn als alles word in een rijtje gezet dat ook mensen met minder verstand (als ik)kunnen dat begrijpen.

Nog een keer deze fw van jay (6071) vind ik heel mooi, alleen wil ik hem ook werkend hebben in mijn phill., dus na instalatie kan ik zelf fta niet kijken, met kanalen opnieuw installeren fta gaat wel, alleen hoe moet ik nog service kaart maken (ik heb fun 7)

Groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ jay,

 

Kun je misschien eens uitleggen hoe je de kanalenlijst kunt wijzigen met de seriele poort? Ook zit ik met het probleem dat ik o.a. NGC en discovery op seca moet hebben. Maar iedere keer als ik schakel, dan is de deco de instellingen week kwijt, en moet ik handmatig met -a- en optie 0 of 1 de instellingen weer wijzigen. Voor de rest werkt het perfect.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Yugo

 

Ik werk hier met een xsat cdtv310 en een philips dsx6072. Ik heb vorige week de nieuwe firmware van jay in de philips gepropt zodat ik m'n xsat niet meer nodig heb om m'n rotor aan te sturen. (ik gebruikte de xsat namelijk om de rotor aan te sturen omdat dit met de philips nog niet ging) hier was het dus alleen een kwestie van de coaxkabel omdraaien en gaan! Het is een groot succes en tot nu toe geen vastlopers.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik nu deze firmware met monoblock zonder motor.

Bij het lezen en schrijven naar de kaart geeft hij foutmeldingen.

 

Verder lukt het niet om de Nederlandse teletext en de Spaanse te laden. De Italiaanse werkt wel.

 

Alvast bedankt voor antwoord.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...