Ga naar inhoud


Sony tv na 2mnd kapot


NL1PDV

Aanbevolen berichten

hallo. Ik heb sinds vorig jaar november (2003) een nieuwe SONY breedbeeld gekocht.. na 2 maanden ging ie al kapot , de winkel gebeld waar ie weg kwam en deze kwam hem halen met het verhaal dat ie gerepareerd werdt.. Ik was hier al niet blij mee dus vroeg of ik niet gewoon een nieuwe kon krijgen.. Hierop het antwoord neen dat kon niet hij werdt gewoon gerepareerd.. Nu na 2 weken gebeld hoe het leek , nu kreeg ik te horen dat ie werdt opgestuurd naar de fabriek.. Okee (niet echt blij mee) maar effin dan zou het wel goed komen.. Na 4 weken maar weer eens gebeld ( half januari) hoe het leek en ik kreeg de mededeling dat ie op de testbank stond en dat ze niets wisten.. Ik maar weer eens afwacten en na een week maar eens naar de winkel toe met het verhaal dat ik er niet blij mee ben hoe de gang van zaken ging.. Nu ook weer het verhaal dat ze er niets aan konden doen en ze zouden me bellen wanneer hij klaar was.. Nu zat me dit al met al niet lekker , bedoel een nieuwe breedbeeld van SONY , na 2 maanden al kapot , dus ik weer naar de winkel met de vraag dat ik gewoon een nieuwe wou.. Dit blijkt onmogelijk te zijn.. Nu heden nog steeds mijn tv niet terug want hij staat bij SONY en er moet een nieuwe print in ??? Wat kan ik nu doen , ik bedoel mijn aardigheid is er nu af ik wil gewoon een nieuwe of mijn geld terug .. wat zijn mijn rechten ??? wie kan me wat advies geven waar ik iets mee kan beginnen ik ben radeloos ??? vr gr Peter.. bedankt alvast voor de reactie's

M.vr.gr Peter - de NL1PDV
VU+ Solo 2 - PLI 4.0 - Oscam
uit de Friesche Havenstad Harns
Triax 80 cm 19.2 - 23.5

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit onderwerp

Beste reacties in dit onderwerp

Dit is ook niet echt mijn style, maar het werkt wel. Ga op een drukke dag terug, zorg dat er veel klanten zijn. Eis dat je minstens een goed leentoestel krijgt, en als ze tegenwerken maak je ze goed zwart. Nogmaals niet mijn style, maar werkt beter dan bellen, bellen en nog eens bellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is garantie in het spel en een tv na 2 maanden al kapot en dan al repareren ,Nee die moeten ze volgens mij gewoon vernieuwen anders wordt je in mijn ogen gewoon genaaid door die gasten .

Je hebt toch betaald voor een degelijk product en geen sleutel tv , dit is een grote <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> voor die winkel waar je de tv hebt gekocht.

Mijn advies is Sony inschakelen heb ik in het verleden ook gedaan en heb toen op kosten van de toendertijd betreffende winkel tesamen met Sony een nieuwe stereo gekregen , dat duurde ook lang maar kreeg wel nieuw na diverse reparaties van de stereo van toen 1/2 jaar oud .

En de directie van die winkel inschakelen over de gang van zaken dat help meestal ook.

Ik wens je hierbij veel succes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geen leentoestel gekregen? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> Volgende tv niet meer bij deze zaak kopen, je had er beter aangedaan om in [color:"red"] ************ [/color] , half uurtje rijden, je tv te kopen bij [color:"red"] ************** [/color] dan had je dit probleem niet gehad. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

Idd zoals al gezegd werd de desbetreffende verkoper even goed in een bepaalde vloeistof zetten met veel klanten erbij.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Bij de volgende [color:"red"]sluikreclame [/color] speel je jouw account kwijt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi

Het beste is dat je naar de winkel gaat waar je het gekocht heb

en dat je naar het reparatie nummer die ze gekregen hebben van Sony vraag.

 

Bel Sony op in Badhoevedorp vraag daar maar eens hoe het zit met de reparatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens de wet ‘consumentenkoop’ beschreven in het Burgerlijk Wetboek, staat dat de verkoper contractpartij is en niet de fabriek. Tevens mag je er vannuit gaan dat een tv een technische levensduur van minimaal 8 jaar heeft. De koper kan, indien het geleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt, eisen dat de overeenkomst wordt nagekomen.Als de verkoper niet binnen een redelijke termijn voor een oplossing zorgt, dan kan de koper een beroep doen op ontbinding van de overeenkomst.

Meestal wil het wel helpen als je hiermee komt aanzetten.

 

Succes ermee.

xtreme str 1.0 tetra , tri-sat Archsat/Astra1-Hotbird-Sirius-Astra2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb wel een leen toestel gekregn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

 

Nou deze heb ik na 2 dagen weer laten ophalen , dit was ook een gigantische ramp !!

 

Ik ben al in de winkel geweest en dus gevraagd om een nieuwe , maar dan krijg ik als antwoord dat ze dat niet doen want het is garantiewerk en dus wordt ie gemaakt..

 

het is net of praat ik daar tegen een balie daar komt ook niets zinnigs uit..

 

ik ben van plan om morgen naar de winkel toe tegaan en weer eens proberen om dus een nieuwe te krijgen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

M.vr.gr Peter - de NL1PDV
VU+ Solo 2 - PLI 4.0 - Oscam
uit de Friesche Havenstad Harns
Triax 80 cm 19.2 - 23.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Garantie werk jaja <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> dit heet gewoon buttfucken wat die gasten doen in die winkel ,ik ken dat soort zaken slijmen als je komt kopen maar oowee als je komt ivm defecte in garantie zittende spullen dan zijn ze niet thuis .

Namen en websites van dat soort zaken zet ik hier niet ivm ban maar alleen al in de regio hier kan ik er al een paar opnoemen die zo werken.

De motto en slogan is daar we zien u graag niet weer/meer terug <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja die mega is kapot..

 

 

maarja ik ben mooi in de aap gelogeerd , bedoel wat moet ik hier nu mee..

 

Het is mijn woord tegen het hunne , ik wil een nieuwe tv en zei zeggen gewoon neen het is garantie werk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

 

Kan moeilijk 1 uit de vitrine halen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> toch ???

 

Ik moet maar zien wat ik morgen kan bereiken ben dat ding zowat 3 maanden kwijt dus 3 maanden geen breedbeeld alleen geK**...

 

wat ik ook nog niet had gezegd , ze hadden hem al "gerepareerd" maar het zelfde euvel deed zich weer voor en ze hadden hem nu bij SONY op de test bank staan ???

 

Dus al gerepareerd maar na een nieuw onderdeel alweer kapot ..

M.vr.gr Peter - de NL1PDV
VU+ Solo 2 - PLI 4.0 - Oscam
uit de Friesche Havenstad Harns
Triax 80 cm 19.2 - 23.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jaja bij sony werken ook echte doet et zelvers zie mijn verhaaltje hier ,volg het advies wat hier gegeven wordt die winkel trekt aan het kortste einde enis verplicht je een nieuwe tv te geven , als ik je mijn hele verhaal hier neer zou zetten over de diverse winkels die zo onbeschoft met klanten omgaan en de werkwijze van het personeel van sony wil jij Geen Sony meer dat kan ik je wel zeggen , frontpanelen van stereo plakken met seconde lijm ipv vervangen omdat deze bij sony gesloopt was en ga zo maar door en dat voor een toen 1/2 jaar oude stereotoren .

Je hebt gewoon RECHT op een Nieuwe tv .

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer het telefoonnummer van Sony Nederland te achterhalen en ga eens met die gasten babbelen, ik denk dat dit meer opleverd dan elke keer van het kastje naar de muur te worden gestuurd.

Probeer eens: Google - Sony Nederland - Reparatie Informatie

Succes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja heb al ff gezocht en heb het nummer al ..

 

Ik zal morgen eens proberen om een nieuwe te krijgen , zoniet het reperatienummer vragen en dan kan ik sony bellen in badhoevedorp..

 

Bedoel moet toch wat..

M.vr.gr Peter - de NL1PDV
VU+ Solo 2 - PLI 4.0 - Oscam
uit de Friesche Havenstad Harns
Triax 80 cm 19.2 - 23.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja hi ook dat nog , die pasen ook..

 

Nou iedereen bedankt alvast voor de reactie's..

 

Wens iedereen hierbij een paar fijne paasdagen..

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

M.vr.gr Peter - de NL1PDV
VU+ Solo 2 - PLI 4.0 - Oscam
uit de Friesche Havenstad Harns
Triax 80 cm 19.2 - 23.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...