Ga naar inhoud


Seca 2 Canal digital + spanje


Gast

Aanbevolen berichten

Goede avond allemaal.

 

Het is mogelijk dat dit bericht niet thuis hoort op deze plek maar ik denk dat de meesters zoals kimble en azazel hier het meest op kijken.

Heb met mijn eigen ogen gisteren nadat alle spaanse + kanalen op zwart zijn gegaan deze kanalen toch open . behalve taquillia gezien op een IRD FTE 400 ontvanger dat is een free to air ontvanger...

 

Het is niet de eerste maal dat ik de vraag stel of iemand deze ontvanger kent heb daar trouwens nooit geen antwoordt opgehadt.

Graag een antwoordje van de speciallisten hoe dit mogelijk is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo,

 

Ik woon in Tenerife(eiland) en hier hebben de meeste een schotel.

Ben bepaalde winkels geweest en een gaf ons het volledig pakket open zoals canal+ nederland,spanje en duitsland.En ik vroeg hoeveel het was, wel 1000 euro met ontvanger draembox erbij.Dus wist ik al dat het CARDSHARING was.

 

De tweede winkelier had hier zijn eigen netwerk en we konden deze ook (canaal ned,skysport,itv,...)allemaal ontvangen indien we een antenne bij hem aankochten en een abbo jaarlijks te betalen.

 

Zozie je dat het wel een mogelijk is om te kijken naar deze zenders.Maar wie is er bereid om telkens te investeren in materiaal.

 

Ik vind het nog altijd boeiend de sateliet wereld,maar ik vrees dat de mooie jaren voorbij zijn. En we mogen ons geluk prijzen om af en toe eens beeld te hebben.

Maar ik denk dat er hier vaak om geld gaat dan alleen beeld te hebben.Als je ziet welke soorten cam er op de markt zijn.Eerst moet je deze kopen om beeld te hebben en dan een andere en nog eens een ander...

Maar goed het blijft altijd een HOBBY,maar ...

 

Groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

FTE IRD 400, U4100 ofwel een KAON KSC Free To Air (FTA) doos.

 

2000 kanalen, Diseqc 1.2, TV Radio, Parent Control en SCPC/MCPC.

 

Nee nooit van gehoord, Prijzen (eerst nog lires en francs) en nu Euro's lopen van 350 Euro tot 135 Euro en wellicht nog goedkoper.

 

Doos is al "oud" voor satbegrippen maar als je nu zegt dat je hiermede de Taq's ed kan ontvangen (ongecodeerd!!!) dan zou ik er nu heel veel kopen voor 135 Euro want dan is dat heel bijzonder en wellicht sta je komend jaar in de Quote 500.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

Het wordt nu echt tijd dat er onder OFF-TOPIC een TOPIC komt met sterke verhalen.

 

Kan deze gelijk met de verhuiswagen mee........ <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is toch niet helemaal zo'n onzin als sommigen hier schijnbaar denken. Er zijn inderdaad FTA receivers die gemodificeerd kunnen worden. De meest gebruikelijke methode is om er intern een kaartlezer in te plaatsen en tegelijk de processor te vervangen.

Aan de buitenkant is niet te zien dat het dan inmiddels over een CI-receiver gaat, want de kaart/slot is alleen te bereiken door het apparaat open te schroeven.

 

Voor het overige was je voorgevoel juist, het topic hoort niet in Seca thuis, dus heb ik 'm verplaatst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...