Ga naar inhoud


Tonskidutch

V.I.P.
  • Items

    65911
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    346

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    MAASTRICHT
  • Interesses
    natuur

Recente bezoekers van dit profiel

259402 profielweergaven
  1. @Spotvogel zonder je enige dwang op te willen leggen maar kun je wel even voor die OpenPli gebruikers je werkwize uitleggen. Ik zelf was hier eigenlijk voor de VTI gebruikers onderweg.
  2. als er "meer granen" op de verpakking staat ( heel heel klein of in grote letters met alle inhoudstoffen ) dan volstaat al de perceptie van ons als consument dat het volkoren brood is. ja je kan granen mengen voor de kleur en de geur en een beetje pampa puree met veel donker bruin karamel vormende extra suikers en harde gluten. keurmerken zijn in de EU al 20 jaar onder het toezicht van lokale inspecties gesteld. Wat wil nu het geval de per EU wetgeving beschermde Limburgse Vlaai mag je toch nog elders maken en de naam geven.
  3. Ik wijs er wel nog even op dat we ook van de andere kant van de Oceaan rommel krijgen zonder de juiste controles. Er was veel over te doen en er is veel over bekend gekomen. Liability ZERO
  4. en daarmee is het ook opgelost zag ik op OpenPli forum... klein beetje jammer van het misverstand
  5. Dat hangt ook af van de Qualifying met die strafpunten op welke plek uiteindelijk hij beland en wie voor hem verwijlt. Al geloof ik dat hij die situatie ook in het verleden al meesterlijk wist te voltooien, van ver achter in het veld komen. Morgen heeft hij in ieder geval mooi droog weer, dus banden strategie is anders dan vandaag.
  6. Gooi hem in de groep bij forum OpenPli, misschien weten enkele gebruikers van OpenPli hier ook nog op te reageren... De plugin is namelijk anders gebouwd voor python 3.
  7. Koffiejunks 😁 Ik had die intraveneus jaren lang op bureau... 14 bakkies per werkdag Maar een apparaat is goed en veilig of niet, dat beschrijft @Drs. IJzerbout
  8. Aha... dan kun je ervan op aan dat voor python3 in OpenPli 9.0 deze aanpassing niet geschikt is. zou je bij OpenPli kunnen navragen Op VTI met python2 werkt het p.s. je gebruikt overigens een oude versie van DCC 2.40 is de laatste
  9. zdf.py heb je die mediathek ook geladen?
  10. dat schreef ik toch al en even goed zoeken want het kan per geval op een andere regel staan als bij mij 29 of 40 dus effe zoeken (ik heb ook kiosk geïnstalleerd die niet voor Openpli 9.0 geschikt is dus vandaar die andere regel)
  11. Daar moet je even op een kleine update wachten die wanwizard zeker van de github van commandarData2338 plukt, die laatste is echter op vakantie. als je DCC_E2.exe hebt kun je het gewoon zelf doen in diezelfde map en bestand het api_url, adres is namelijk geen image gerelateerd iets, die kun je gewoon aanpassen.
  12. Er zijn veel software producenten en die hebben allemaal hun eigen disclaimers, vaak heel goed dichtgetimmerd tegen aanspraken van gebruikers. De ene storing en/of update heeft grote impact en de andere weer niet. Overigens de financiële schade die ontstaan is, zou een bedrijf als Crowdstrike niet eens kunnen ophoesten. Daarom zijn de bedrijven die "software van derden" gebruik maken en van software / ICT systemen ook zelf nog eens verzekerd. Niet dat het nu onder de wettelijke aansprakelijkheid valt maar wij hadden als architectuur firma behoorlijk dure verzekeringen voor uitval van computersystemen en data verlies. Alsook de verzekeringen die door menselijke fouten zouden kunnen ontstaan met een maximum van het gehele honorarium. Die hogesnelheidslijn waar veel bruggen en viaducten, recent bekend geworden van ettelijke honderden miljoenen, hersteld zullen moeten gaan worden kan Prorail ook niet in rekening brengen bij de constructeur die de foutieve berekeningen heeft gemaakt. Ik zou in ieder geval het bedrijf en of instantie of instituut wel vragen voor één compensatie als verloren gegane tijd en/of niet waargenomen vakantie.
  13. Hoeveel dieren heeft een vrouw nodig? Natuurlijk, vier. Een nerts in de kleerkast. Een hengst voor in bed. Een jaguar voor de deur. En een oude ezel om alles te betalen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...